UNDE-S OAMENII DE PRESĂ NORMALI?

0
48

Renzo Arbore

Am senzaţia că presa vizuală geme de elitişti cu ifose, fiţe, discurs împiedicat, lipsa de respect faţă de partenerii de talk-show televizat. Nu tot omul care scrie bine, este şi un bun vorbitor în direct şi invers…
Andreea Pora a reuşit să-l enerveze şi pe Cristi Preda! Femeia asta nu cunoaşte regula dialogului de niciun fel. O secondează Turturică…Preda e un tip prea elegant pentru a se lua la harţă cu cei doi. Din păcate moderatorul a aţipit, sau e prea preocupat de propriile discursuri…Nu aşa se face presă de opoziţie, sau e doar un joc pentru rating? R. Turcescu a vorbit minute lungi, prea lungi, despre soţul doamnei Câmpeanu. Că s-a pensionat ilegal, că e turnător la secu…Da, e posibil să fie un subiect pentru 5-10 minute, dar de două emisiuni?
 
*Luciana Litizzetto a avut un monolog excelent despre frumuseţea naturală şi artificială, despre multe…la Sanremo. Despre oamenii cu dizabilităţi Iar se vorbeşte mult prea mult. Noroc cu site-ul şi pagina lor FB, unde poţi auzi tot ce-ţi doreşti a doua zi. Plus comentariile fanilor adesea intoleranţi…
Tabloidul TVR s-a trezit târziu cu povestea Iuliei în braţe. Fata care a plecat de acasă, care s-a dus la Mănăstire, care s-a întors acolo…Din numeroasele relatări reiese clar că purtătorul de cuvânt al B.O.R. a minţit când a afirmat, iritat, că n-are cum să ajungă o minoră acolo. Fata mai fusese acolo în 2011, cu mama ei, când a vizitat zona…Strareţul a afirmat că el nu legitimează oamenii…Procum şi-a schimbat declaraţia de câteva ori. Criminalii au primit o veste bună! Sute de copii au dispărut de acasă şi nimănui nu-i pasă, dar dacă o „olimpică” decide să plece, pentru că, evident, are probleme acasă, atunci toată presa e bulversată! Tristă ţară!
 Situaţia din Ucraina e tot mai gravă. Protestele sunt de peste 3 luni.  100 de morţi şi 577 de răniţi…Nici în Ziua de Doliu Naţional armele n-au tăcut….Un „război civil”, sau o putere totalitară şi abuzivă?* Digi24 are reporter la faţa locului…O fată curajoasă…Ianukovici a ajuns la un acord preliminar cu miniştrii de externe UE…A dat ordin să se tragă în propriul popor…Se speră în alegeri anticipate…nimic concret! Un acord între putere şi opoziţie s-a  semnat.Anunţul e de acum de la ora 9,20…La A3 a fost” o noapte liniştită la Kiev”!
La Sanremo au fost toate piesele alese de public. *A treia seară a rămas dominată de apariţia lui Renzo Arbore, un veteran vorbăreţ, uşor cabotin, cu părul vopsit, cu vechime în televiziune, cu umor, cu impact imens la public. A cântat cu grupul său de 16 persoane piese de mare succes din muzica napoletană, sala în picioare, a cântat şi a aplaudat non-stop. A dirijat, a vorbit, iar a cântat. Un showman autentic. Fazio nu ştia cum să-l oprească…La 0,18 s-a cerut pauză de publicitate, pentru că altfel Arbore mai stătea. N-am văzut publicul din Sala Ariston atât de entuziast de ani de zile…Nu ştiu dacă a fost vreodată!* A mai fost şi un flash-mob inteligent regizat cu piese de succes din repertoriul internaţional…în sală! Secvenţele au apărut în mai toate emisiunile de pe Rai Uno!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here