Obsesia pentru mușchii lui Iohannis

0
265

Obsesia pentru mușchii lui IohannisMulți bărbați frustrați în presa românească. De ieri, de când s-a vaccinat Președintele Klaus Iohannis, s-a umplut Facebook-ul de glume despre mușchii lui. Dacă subiectul s-ar fi încins pe vreun grup de mămici care schimbă rețete și sfaturi de parenting, dacă ar fi leșinat femeile la vederea imaginilor, ar fi fost cum ar fi fost, deși mi s-ar fi părut un pic exagerat.

Dar, spre surprinderea mea totală, brațul forte al lui Iohannis a fost subiect de dezbatere în emisiuni de știri, de analiză (moderate – culmea – în marea majoritate de bărbați). Toți s-au simțit datori să facă o glumă… să difuzeze încă o dată imaginile… să recapituleze postările hazlii de pe Facebook.

Asta-i presă?

Doar mie mi se pare straniu că de 24 de ore văd la TV, știri despre mușchii președintelui?! Asta-i tot ce poate presa? Și până la urmă, care-i gluma?! Știam că e un om înalt, că e bine făcut… Că face sport, merge cu bicicleta, merge la schi, joacă tenis, etc. Se așteptau oamenii să vadă un braț firav și au avut un șoc?!

Din punctul meu de vedere, e mai amuzant faptul că presa a putut să facă subiect viral din așa o știre. Dragi bărbați-jurnaliști, îmi pare rău, dar standardele voastre în materie de body-building, nu-s foarte înalte dacă ați căzut pe spate de la atât.

Ați fi putut avea fix același braț, dacă din martie până în prezent, ați fi făcut măcar 10 flotări în fiecare dimineață. Sau dacă ați fi mers zilnic în cămară și ați fi deschis capacele tuturor borcanelor cu murături, dulceață, compot, zacuscă, miere, carne în untură, etc (și le-ați fi închis la loc fără să devorați conținutul). Ar fi fost atât de simplu și v-ar fi scutit de frustrări jenante.

N-aș fi scris despre asta dacă nu aș fi văzut pe site-ul Digi24, o știre despre faptul că brațul președintelui a devenit viral pe internet. Până și despre asta faceți știri?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here