PRIMUL LIVE PANDEMIC -16 IANUARIE 2021

0
186

PRIMUL LIVE PANDEMIC -16 IANUARIE 2021După 11 luni am reușit să conving factorii de decizie că se poate face și live emisiunea. Adică de acasă. Măcar o oră, poate două. Am sperat că va merge prin mixer, microfon, dar folosind (cei din radio) cale de telefon, nu suna prea bine, așa că după două intervenții am trecut la telefonul propriu-zis. N-am exagerat când am spus că pe Cristina și Adriana le-am cunoscut acum 30 de ani în Radio, când începeam Vineri Noaptea în Direct. Ele ne-au ajutat cât au putut și le mulțumesc. Ora a decurs cu emoție generală.

Nu-mi e rușine să recunosc că și în live-urile celor 18 ani am avut mereu o stare specială la început. Acum a fost și mai dificil, pentru că nu stăpâneam tehnologia. Ascultătorii au fost înțelegători, toleranți și entuziaști.

100 de mesaje citite în prima oră

În jur de 100 de mesaje citite în prima oră, pe lângă 12 cântece nu-s de colo. Sigur că aș fi fost încântat ca lumea (nu mă refer la prietenii fideli ai emisiunii) să rămână pe recepție, să reacționeze până la final, dar există și aici o explicație tehnică. Când eram în studio, noi transmiteam și prin Facebook, care notifica mii de oameni. Comunitatea era de 10-20 de ori mai mare.

Adesea invitatul își anunța suporterii, fanii, era tăguit. Acum suntem în formula de radio pur, fără imagine, fără promo, ne bazăm doar pe memoria celor care ne sunt prieteni. E greu de estimat cât a pierdut Radioul, sau emisiunea, în aceste 11 luni. E greu să revenim unde am fost dar merită să încercăm împreună.

Iulia a filmat întreaga desfășurare a primei ore și a realizat un fel de ”making of” al acestui come-back inedit.A folosit imnurile emisiunii ca ilustrație. Dealtfel nicio emisiune de la R.R.A. nu s-a desfășurat astfel vreodată. Multe debuturi pe 16 ianuarie.

Aveți aici un link la postarea de pe pagina noastră de Youtube.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here