Omul care aduce cartea a fost dat afară de la PROTV. Dar a rămas omul care aduce manele

0
143

sursă foto: Kamikaze
sursă foto: Kamikaze

Articol preluat din revista Kamikaze
Începând din ianuarie 2016, în grila de programe de la PRO TV nu-și va mai găsi locul emisiunea „Omul care aduce cartea”.
Ne despărțim astfel de cea mai logevivă emisiune culturală, 16 ani pe muchie. Ne despărțim și de Dan C. Mihăilescu, antistarul numărul unu în peisajul televizual românesc.
„Un ins conservator, hachiţos, retractil, incontrolabil, fanfaron şi ciclotimic, format la vizuină, literalmente netelegenic, nesigur pe sine, bâlbâit, obez, prost îmbrăcat, vorbind alandala, digresiv logoreic, eticist, imprevizibil şi insubordonabil, plusând ţicnit pe subiecte aiuritoare, şocând patetic, deviind riscant la tot pasul, amestecând elitismul cu populismul, misticismul, naţionalismul, cosmopolitismul, sentimentalismul ş.a.m.d.” – cum se autocaracterizează, malițios și ironic, mai mult ca fermecătorul Dan C. Mihăilescu.
Ne pleacă omul care ne aducea carțile în casă. Nu rămânem de izbeliște. Rămânem cu Cătălin Măruță. Omul unei singure cărți: Țiganiada la ceas de seară. Și chiar mai rău decât atât.
 
Puteţi citi aici:
http://www.kmkz.ro/recomandari-2/televizor-recomandari-2/omul-care-aduce-cartea-a-fost-dat-afara-de-la-protv-dar-a-ramas-omul-care-aduce-manele/

1 COMENTARIU

  1. Deşi nu mai urmăresc de mult timp nici un post TV, cred că este o performanţă să rezişti atât de mult cu o emisiune culturală la un post de televiziune comercial, precum PRO TV. Găsesc că pierderea nu este a domnului Mihăilescu, mai degrabă este a postului în cauză…Sunt convins că „Omul Care Aduce Cartea” va reveni într-un cadru mai adecvat. Urez dlui Mihăilescu să aibă un an mai bun decât cel care tocmai se încheie, pe toate planurile, şi bineînţeles în primul rând pe plan profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here