Ovidiu Lipan-Ţăndărică, despre relaţia cu Nicu Covaci: „Am împărţit şi bucăţica de pâine, iar uneori şi femeile“

0
46

Ovidiu Lipna Tandarica aArticol preluat din Adevărul
Ovidiu Lipan-Ţăndărică (62 de ani) a vorbit despre relaţia sa cu Nicu Covaci (68 de ani), fondatorul Phoenix şi fost partener de trupă. Toboşarul spune că nu s-a supărat pe Covaci, chiar dacă nu mai ţine legătura cu el.
Ovidiu Lipan-Ţăndărică spune că, deşi s-au distanţat după plecarea din Phoenix, a rămas foarte bun prieten cu Nicu Covaci. Toboşarul a povestit că alături de Covaci împărţea „bucăţica de pâine, iar uneori şi femeile“. „Pe Nicu n-am fost supărat niciodată şi n-am de ce să-l iert. Am vrut alte proiecte şi el n-a înţeles pentru că îşi dorea să-i rămân alături. Nu ne-am certat şi nu avem nimic de împărţit. Am împărţit şi bucăţica de pâine, iar uneori şi femeile. E un mare artist, un compozitor desăvârşit, un om special, iar eu la fel. De doi-trei ani nu mai ştiu nimic de el, că nu mai ţinem legătura“, a declarat el pentru ziarul Ring.
Ţăndărică a mai spus că în prezent în viaţa lui există şapte femei şi că, deşi are o iubită mai tânără cu 30 de ani, nu se gândeşte să se însoare. „Nu mă mai însor acum, aşa cum s-a auzit. Mai aştept vreo cinci-şase ani, că vreau să văd dacă ea e serioasă şi mă însor pe la 70 de ani. Am 49 de ani şi mă simt de 38 (n.r. – râde). Sunt tânăr şi voi rămâne mereu aşa. Am influenţe dintr-o lume paralelă şi acestea mă menţin tânăr şi cu vigoare. Probabil sunt fiul unui extraterestru“, mai zice Ţăndărică.
Despre aventurile sale, Ovidiu Lipan-Ţăndărică spune că nu l-a interesat numărul partenerelor şi că nu este „atât de afemeiat“ încât să iasă cu două femei în aceeaşi zi. „Ele vor rămâne veşnic în jurul meu pentru că sunt o sursă de inspiraţie… Nu sunt nici înalt, nici cu ochii albaştri, nici blond, nici frumos, le atrag într-un fel inexplicabil. Sunt ca un magnet. N-am socotit niciodată numărul gagicilor, că nu m-a interesat. Îşi rupeau chiloţeii, îmi trimiteau cheile, rupeau hainele de pe mine, iar acum la fel… trag de mine, mă împing, mă bruschează, dau cu picioarele în uşă, dar acum nu le mai las să iasă. Dilema mea cea mai mare e legată de culoarea părului, după o blondă îmi place o brunetă. Dar nu sunt atât de afemeiat încât să ies cu două femei în aceeaşi zi. Sunt statornic… am vreo şapte femei cu care trăiesc“, povesteşte acesta.
sursa: Adevărul

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here