PĂRERI DE SÂMBĂTĂ

0
32

Lucian Sanmartean

*Nu înţeleg ce legătură are statutul de „olimpic” sau „copil de nota 10” cu dispariţia respectivei fetiţe de 15 ani? Nu înţeleg de ce se crează celulă de urgenţă, de ce se face atâta caz, când sute de copii au dispărut în ultima vreme şi nimeni n-a zis nimic. Ba, după ce un copil a fost ucis de câini, unii imbecili au ajuns să-i acuze pe părinţi! Revin la fetiţa de acum. Am tot auzit ipoteze legate de călugărit, deşi reprezentantul B.O.R. a precizat clar că fiind minoră e exclus.  Ziariştii se fac că n-aud. E foarte bine că Poliţia apelează la media, la internet, pentru a găsi persoane pierdute, dar nu e cazul ca de fiecare dată să se inducă o isterie colectivă. Cu calm şi organizare se pot rezolva astfel de cazuri, dacă într-adevăr asta ne dorim! *Nu ştiu de ce ne mirăm că dispar copiii, odată ce criminalii sunt lăsaţi în libertate din diverse motive juridice, care-mi scapă. Vezi cazul Cioacă, După o condamnare la 22 ani, poţi deveni brusc apt să mergi acasă? Ce justiţie avem? Ce coduri aţi votat, promulgat măi iresponsabililor?*
 
Minciuna a pus stăpânire şi pe presa sportivă! Cât timp Gigi cotiza pe la diverşi, Steaua era tratată preferenţial sau măcar cu reţinere. Acum e clar că nu mai dă nimic. Aseară, după meciul Steaua-Chiajna 4-0, Radu Naum (DigiSport) l-a sunat pe Dinu Gheorghe-Vamă preşedinte la Astra să comenteze. Ce? Omul n-a văzut jocul şi n-avea legătură, aşa că s-a trecut la ironii, atacuri la Ionuţ Chirilă, dar şi la Steaua. Satisfacţia lui Naum era mare… A urmat MMStoica, isterizat, nervos rău. Dacă era calm, atunci tot ce a spus era valabil. Naum a procedat ordinar, ca pentru un tabloid…Nici Ioan Nicolae, patronul de la Astra n-a văzut meciul (observăm că e un grup organizat de netelespectatori, dar specialişti) dar ştia că acesta va fi rezultatul. Adică Chiajna ar fi putut să bată Steaua, dar n-a vrut? Pentru că Ionuţ e prieten cu Reghe? Cam asta sugerează unii, inclusiv în Gazeta sporturilor, unde faza cu MM e redată fals, tendenţios. Radu Naum scrie la ei… Nici nu contează meciul în acest caz. Dinu Gheorghe e invitat foarte des în emisiuni să comenteze meciurile altor echipe. MMStoica e colaborator al postului pentru campionatele din Europa, unde vine documentat şi adesea pertinent. Nu vorbeşte niciodată despre clubul la care lucrează. Dacă aseară n-ar fi fost atât de exaltat, MM le putea da o lecţie jurnaliştilor cotiţi, incorecţi, adesea răuvoitori…aşa a ratat momentul!* O bilă albă pentru Maria Andrieş (GSP) care a analizat acid şi corect situaţia sporturilor de iarnă de la noi!
Libertatea scrie că Trăistariu participă la Eurovision. Eu am primit un comunicat în care se precizează clar că nu va merge! În schimb vor fi la preselecţie Paula cu Ovi, Alexandra Stan, Ştefan Stan (nu sunt rude!) Teddy K, Matilda Pascal Cojocăriţa, Naomy, Paul Panait, VH2, Bere Gratis şi alţii pe care vă las să-i descoperiţi luni!* Andreea Marin nu mai are emisiune în TVR. Nu-l poţi plăti pe Dinescu, dacă ai emisiuni scumpe prin apropiere!* Azi ţinem pumnii pentru Simona Halep în semifinala de la Doha!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here