PĂRERI PE FB ÎN ZILE DE MARTIE

0
106

HOLBĂRI ADUNATE: IPOCRIZIE, PROSTIE, OPORTUNISM?Se petrec multe în jurul nostru. Se discută despre și mai multe (crime, jafuri, comasări, meciuri, violențe în școli, pe stadioane, prețuri, supraimpozitări, greve ale taximetriștilor, amenințarea cu bombe de la ruși și multe altele) dar foarte rar prindem fapte, rezolvări, concluzii. Aproape zilnic am postat câteva cuvinte legate de ce vedeam-auzeam. Vi le propun la un loc aici, unde e casa noastră sigură. Putem genera jurnale comune cu prietenii site-ului.

ȘI IAR BECALI?

A promis că nu mai apare, că nu mai vorbește până ia titlul. A fost sunat de la Digi și a refuzat, apoi a sunat el ca să-i lămurească pe Naum și Geambașu despre ce și cum. Adică l-a scos pe Radaslavescu pentru că a greșit tot. Asta în 28 de minute. Mi s-a părut un non-subiect, dar G.B. a profitat și a ”glumit”, a râs cu poftă la propriul delir, de nici delicatul său prieten, Ilie Dumitrescu, nu s-a prins. Ne-a asigurat că a cerut binecuvântarea duhovnicului pentru a vorbi în public. Omul oricum nu are nimic sfânt, iar faptul că Naum și alții ca el, îl cultivă pervers, arată că fotbalul nostru nu va avea nicio bucurie dacă echipa lui va lua titlul. În 10 minute e decartat tâmpenii suficiente. Doar pentru că a luat 3 puncte de la Farul în deplasare. Echipa are 7 puncte avans față de a doua clasată (azi 31 martie).

DE CE-L VĂD AȘA DES PE PUTIN?

Nu reușesc să înțeleg de ce Digi24 îl difuzează de 5-10 ori pe zi. Orice spune, oriunde, trebuie să-l vedem? Putin a spus cutare, ce părere aveți? De parcă am avea vreun ”specialist” care-l citește pe dementul de la Kremlin. Ce urmăresc televiziunile prin difuzarea în exces a liderului rus? Aș fi bucuros să aflu. Ne pregătim pentru ceva?

STENOGRAME PERICULOASE!

Digi24 ne-a oferit câteva elemente din stenogramele convorbirilor telefonice dintre președintele Clubului Rapid și liderul galeriei. Sper să nu fie reale, căci altfel e foarte grav. Adică el comunica și cu arbitrii? *Digisport a publicat stenogramele, dar dacă le discută D.C. Phallus cu Neom e egal cu zero. * Acum ar fi bună o discuție cu principialul domn Șucu.

SUNT PROST!

Recunosc și e mai sigur așa. Nu-s tâmpit, ci doar prost. Așa a decis Ministrul Barbu (al agriculturii). Dacă n-am înțeles că el a glumit când l-a invocat, plin de respect, pe ”domnul președinte N. Ceaușescu” în problema stufului, atunci sunt PROST. Acest personaj caraghios, acest reprezentant al noului comunism (că tot o dă că avea 10 ani la revoluție), este o rușine până și pentru clasa politică jalnică, plină de repetenți, din care face parte. Nu s-a referit doar la mine, ci la toți cei care nu ne-am prins la actul său de umor social-politic. Îl mai țineți acolo?

CHIAR AȘA MARE INTERES?

Nu credeam că voi vedea așa ceva. Preocupare imensă a presei pentru anunțarea unui candidat la Primăria Generală. Vorbesc șefii de campanie, Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL). Între ei, așteaptă cuminte doctorul-victimă a alianței. Discurs plin de aluzii și resentimente de la Firea, care n-a putut să pronunțe numele doctorului. Burduja i-a zis ”dl. profesor Cîrstoiu” și a vorbit cu entuziasm și citate. Să redăm bucureștenilor Bucureștiul. Apoi vin la microfoane Ciucă și Ciolacu. Doctorul rezistă. Cei doi au și ei vorbe de zis. Cred că sunt singurul lor telespectator, așa că vă las cu precizarea că cea mai filmată în prim plan e Gabi Firea, nu Cîrstoiu. Palatul Parlamentului a devenit gazdă bună pentru acțiuni de PARTID! De ce le mai dăm bani?

Concluzie simplă. SUNTEM CONSIDERAȚI, DE CEI PE CARE-I PLĂTIM, PUR ȘI SIMPLU PROȘTI! Nasoală senzația, nu?

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here