PASĂREA ROCK LA PSIHOLOGUL MUZICAL (22.03.2014) – AUDIO

0
102

Am aşteptat să văd concertul pentru a posta această scurtă prezentare. Mă bucur că Pasărea Rock a debutat şi la R.R.A. puţin înainte de a o face pe scena Sălii Palatului (25.03). Concertul a fost entuziasmant.
Emisiunea a fost extrem de vie, cu multe informaţii, lămuriri necesare. Au venit în studio Mircea Baniciu, Josef Kappl, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Gram şi pentru scurtă vreme şi Costin Petrescu. Au lipsit motivat Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Mani Neumann. Invitaţii au fost de acord să rezervăm câteva minute amintirii unui mare chitarist român, care s-a stins pe 21 martie, Sorin Tudoran. El a colaborat şi cu Phoenix la un moment dat. Dumnezeu să-l odihnească!
 
Numeroasele întrebări venite de la peste 250 de ascultători activi s-au referit şi la despărţirea de Nicu Covaci, la eventualele tensiuni ce se pot naşte după apariţia noului proiect. Au fost întreări legate de instrumente, de grupuri preferate, s-a vorbit cu umor şi simpatie şi despre calmul legendar al lui Mircea Vintilă (care pe 23.03. a împlinit o vârstă frumoasă). Veţi auzi piese noi dar şi unele din perioada Phoenix, compoziţii semnate de J. Kappl, dar creaţiile solistice ale lui Mircea Baniciu. Cristi Gram ne-a oferit o piesă de pe albumul său intrumental „State of mind”, dar şi o piesă Dream Theater în interpretarea unui Tribut Band condus de talentatul chitarist.Toţi componenţii grupului au primit întrebări, iar surpriza plăcută a constituit-o J. Kappl, care a devenit un foarte bun comunicator.
Întâlnirea cu Pasărea Rock va figura, îndrăznesc să anticipez, printre preferatele multor prieteni ai emisiunii.
Agenda pop-rock a inclus piese cu Taxi, Mireille Mathieu, Roger Whittaker, iar Top 5 Sentimental a revenit grupului Aerosmith. Primele clasate au fost piesele (alese din 45 de propuneri): 1. Crazy, 2. I Don’ t Want To Miss A Thing, 3. Cryin’
Audio:

Sursa: Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here