PAUL MCCARTNEY A CÂNTAT PENTRU PRIMA DATĂ LIVE PIESA „ANOTHER GIRL”

0
53

Foto: MPL/MJ Kim/Getty Images
Foto: MPL/MJ Kim/Getty Images

Paul McCartney, al cărui turneu, Out There, va ajunge în Marea Britanie la sfârșitul lunii mai, a susținut aseară un concert la Nippon Budokan Hall din Tokyo, marcând astfel 49 de ani de când The Beatles a cântat acolo, în iunie 1966, aceasta fiind prima formație rock care a susținut un recital în această sală. La vremea respectivă, concertul a fost contestat de aripa de dreapta după ce primul ministru, Eisaku Sato, declarase că în mod normal sala era destinată competițiilor de arte marțiale și nu era un loc potrivit pentru muzica din Vest.
 
„A fost senzațional și am trăit o mare emoție amintindu-mi de primul concert susținut aici și apoi simțind căldura acestui public minunat”, a declarat Paul McCartney după concertul de aseară. „A fost extraordinar pentru mine și pentru trupa mea. Cred că acesta este cel mai bun concert al nostru din Japonia. A fost minunat să revin la Budokan după 49 de ani. A fost nebunie. Ne-a plăcut”, a adăugat el.
 
În setlistul de aseară a fost inclusă și piesa „Another Girl”, de pe albumul „Help!” , o piesă care nu a mai fost cântată live nici de trupa The Beatles nici de Paul McCartney până acum. Singurele piese care au fost cântate și în 1966, au fost Paperback Writer și Yesterday.
 
Paul McCartney va cânta la 02 Arena din Londra pe 23 și 24 mai.
 
Setlistul complet de la Budokan, Tokyo:
 
Can’t Buy Me Love
Save Us
All My Loving
One After 909
Let Me Roll It
Paperback Writer
My Valentine
1985
Maybe I’m Amazed
I’ve Just Seen A Face
Another Day
Dance tonight
We Can Work It Out
And I love Her
Blackbird
New
Lady Madonna
Another Girl
Got To Get You Into My Life
Being for the Benefit of Mr. Kite!
Obla Di Obla Da
Back In Yhe USSR
Let It Be
Live And Let Die
Hey Jude
Yesterday
Birthday
Golden slumbers

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here