Richie Sambora despre viitorul album solo: „Muzica va fi un fel de Fleetwood Mac cu steroizi”

0
19

Articol de Iulia Radu

Da… Richie a anunțat cu entuziasm: urmează un album nou care va marca și o nouă direcție muzicală. „Va fi ceva cu totul nou, muzica e un fel de Fleetwood Mac cu steroizi”, a declarat Richie Sambora.

De unde vine această schimbare de stil? „În urmă cu doi ani m-am întâlnit întâmplător cu un coleg de breaslă. Am intrat în magazinul meu preferat de chitări din California și am văzut acolo un tip (el era cu spatele la mine) care cânta la chitară și o făcea atât de bine încât aveam impresia că sunt două persoane care cântă în același timp. M-am dus la el și l-am întrebat cum reușește să cânte așa. Atunci am aflat că este Laurence Juber, cel care a cântat cu Paul McCartney și Wings. L-am rugat să mă învețe și pe mine și am descoperit un nou mod de a aborda chitara”, a povestit Richie Sambora pentru TeamRock Radio.

Bun, ce pot să spun? Pe mine vestea mă bucură, deși, în ultima vreme, recunosc, că nu-l mai înțeleg pe Richie Sambora. M-aț șocat modul în care a ales să părăsească trupa (în plin turneu, cu doar câteva ore înainte de concert), m-a uimit declarația lui privind lipsa de libertate din trupa Bon Jovi (dacă i-au trebuit 30 de ani ca să își dea seama că de fapt el vrea să cânte cu totul și cu totul altceva, atunci e grav)… Iar când am citit acest titlu în revista Classic Rock Magazine, prima reacție a fost să mă întreb (ironic): „O fi vorba despre Peter Green’s Fleetwood Mac?”… Desigur, toate acestea nu îi stirbesc talentul. Undiscovered Soul (1998) și, în special, Stranger In This Town (1991) vor rămâne printre albumele mele preferate. Aftermath Of Lowdown (2012) nu m-a convins. Un lucru e cert: aștept cu nerăbdare albumul cel nou și sper din tot sufletul să fie unul bun! Până atunci vă las cu… muzica celor amintiți mai sus!


 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here