Paula Seling a strălucit în concertul care a lansat albumul "Poveşti de iarnă"

0
65

Paula Seling aArticol preluat de pe Adevărul.ro
Paula Seling le-a oferit ieri celor care au umplut până la refuz Teatrelli o seară magică, plină de „Poveşti de iarnă„, aşa cum se numeşte de altfel albumul proaspăt lansat cu această ocazie şi care va putea fi cumpărat luni, 21 decembrie, împreună cu ziarul Adevărul, la un preţ special de 9,99 lei, iar miercuri, împreună cu revista „Click pentru femei”.
Punctuală la întâlnirea cu publicul concertului sold out, Paula a urcat pe scenă alături de o trupă de acompaniament, din care nu a lipsit soţul artistei, Radu Bucura.
 
Aceasta însă avea să dispară odată cu primele note ale cântecului „De-aş fi un înger”, care a deschis concertul. „Cu toţii aţi fost măcar o dată îngerul cuiva, aţi ţinut locul îngerului de sus şi aţi făcut o faptă bună”, a spus Paula, motivând titlul piesei. Şi a continuat cu alte piese de iarnă, dar şi cu unele colinde pe care cei din public le-au fredonat la unison: „Cerul şi pământul”, „La Viflaim, colo-n jos”, „Dimineaţa de Crăciun”.
„Din această informaţie s-a scurs acest cântec, care se numeşte „Rândul lucrurilor”, pentru că rândul lucrurilor este când noi ne naştem, creştem, suntem fericiţi, râdem, zâmbim, poate dăm viaţă dacă avem noroc şi dacă ne alege Dumnezeu pentru asta, după care începem să ne stingem şi până la urmă dispărem lăsând loc altcuiva”, s-a destăinuit Paula Seling, care a adăugat că nu vrea să-şi întristeze audienţa, ci vrea să arate că „lumea asta întreagă este făcută pentru ca noi să învăţăm, e ca o şcoală: fiecare suflet învaţă extrem de mult din tot ceea ce este dat în viaţa asta”.
 
Seara magică a Paulei a continuat cu un colind tradiţional, aplaudat ritmic de spectatori: „Florile dalbe”. A urmat o piesă cristalină şi duioasă, compusă de artistă împreună cu Ducu Bertzi: „Colindiţa sfântă”.
 
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/paula-seling-stralucit-concertul-lansat-albumul-povesti-iarna-video-1_5671d8f17d919ed50e4caf41/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here