PE LOCUL 8 ÎN LUME! 9.07.

0
16

FOTBAL:ROMANIA-FEROE, PRELIMINARIILE CE 2016 (29.03.2015)Paradoxurile fotbalului sunt tot mai multe. De unde am fost nevoit să plătesc pentru LookTV anul trecut, meciurile au ajuns gratis la DigiSport, la DolceTV ,iar  acum trec la căutarea meciurilor pe orice canal. Chiar şi Antena 1 va da meciuri. Deglingolada managerială de la FRF şi Liga Profesionistă e contrabalansată de vestea că România a ajuns pe locul 8  în clasamentul F.I.F.A. !!! Din 2000 încoace n-am fost într-o poziţie atât de avantajoasă. Astfel vom fi capi de serie la tragerile la sorţi pentru Cupa Mondială . Tragerea are loc pe 25 iulie.  Să precizez că după noi s-au clasat Spania, Anglia, Italia sau Franţa. Nu prea ştiu cum se alcătuieşte acest clasament, dar odată ce e acceptat de toată lumea, nu rămâne decât să ne bucurăm de acest loc 8 (pe hârtie, desigur).
La paradoxuri se înscrie şi campania de achiziţii a lui Gheorghe Becali. Să-ţi slăbeşti echipa în mod deliberat ca apoi să emiţi pretenţii europene este buba mare la cap. Lingăii din jurul lui l-au aplaudat, dar echipa arată trist (cum bine a punctat Radu Paraschivescu).
 
P.S. Horia Tecău ajunge pentru a patra oară în finala de la Wimbledon alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Ca să fie şi o veste cu baze reale!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here