Rockstadt Extreme Fest 2015 face cadou publicului un dublu DVD in editie limitata

0
25

Rockstadt Extreme Fest 15 august (424 x 600)Pentru a oferi un mic cadou publicului Rockstadt Extreme Fest, echipa festivalului anunta lansarea unui dublu DVD ce va contine filmari HD de la editiile din 2013 si 2014.

Este vorba de 8 ore de filmari in format multicam, HD, mare parte din ele cu sunet preluat din mixer si masterizat. DVD-ul va fi disponibil in editie limitata si va fi oferit gratuit odata cu achizitonarea unui tricou cu editia din acest an a festivalului.
DVD-ul nu va fi disponibil spre vanzare.
O parte din filmarile ce vor fi incluse pe DVD pot fi gasite si pe canalul oficial de YouTube (www.youtube.com/channel/UCioMWLIYIwhxA3sauL0Yxdw/videos?view_as=public)
Va reamintim ca doar pana duminica, 12 iulie, gasiti abonamente la pret redus de 160 de lei pentru Rockstadt Extreme Fest 2015.
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala.
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos
• easytickets.ro – sistem de print at home, disponibil in Romania
• ticketino.com – sistem de print at home, retea internationala (www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en) Informatii despre camping precum si alte date utile vor fi anuntate pe parcursul lunii iulie.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here