Pentru a scăpa de boicot, Gene Simmons şi-a cerut iertare

0
32

Gene Simmons (Kiss) este cunoscut pentru declaraţiile şocante făcute de-a lungul carierei, dar a mers, oare, prea departe de datat aceasta?
Într-un interviu recent acordat jurnalistului Roger Catlin (de la Songfacts.com), Gene Simmons a avut nişte comentarii extreme privind sinuciderea şi depresia, fapt care poate afecta pe termen lung cariera trupei Kiss.
Fiind întrebat dacă mai ţine legătura cu foştii membri ai trupei Kiss, care au părăsit trupa de-a lungul timpului din diverse motive, Gene Simmons a izbucnit:
 
„Nu, nu mă înţeleg cu nimeni care este dependent de droguri sau cu persoane care au deasupra capului câte un nor negru şi care se victimizează permanent. Dependenţii de droguri şi de alcool se plâng întotdeauna: „Lumea este nasoală! Viaţa este grea!„. Mama mea a fost într-un lagăr în Germania Nazistă. Mie să nu-mi spună nimeni că viaţa este grea. Mama mea se trezeşte în fiecare dimineaţă, miroase trandafirii şi iubeşte viaţa. Când aud un puşti de 20 de ani spunând: „Sunt în depresie, locuiesc în Seattle„, mă apucă nervii. N-ai decât să te duci să îţi faci de petrecanie. Eu voi fi mereu cel care spune „Sari!” atunci când cineva se află pe acoperişul unei clădiri şi ameninţă că se aruncă. Glumeşti?! De ce să anunţi acest lucru?! Taci din gură şi aruncă-te! Ai puţină demnitate. Ai mulţimea la picioare”, a declarat el.
 
Comentariile lui Gene au stârnit un val de reacţii în lumea rock-ului. Basistul formaţiei Motley Crue, Nikki Sixx l-a condamnat dur pe Gene în cadrul emisiunii lui de radio, Sixx Sense: „Este o situaţie neplăcută pentru că Simmons crede că toată lumea îl ascultă, se crede Zeul Tunetului. Spune tuturor că este cel mai mare om de pe Pământ… Deşi Gene îmi este simpatic, de data asta nu-mi mai place de el. Nu-mi plac cuvintele şi gândurile pe care le-a exprimat Gene Simmons. Dacă este un puşti de 20 de ani care ascultă trupa Kiss, ce va înţelege? Că e ok să-şi pună capăt zilelor”, a spus Nikki Sixx.
 
Formaţia Kiss a fost boicotată şi în Australia unde postul de radio Triple M a anunţat, prin directorul reţelei, Mike Fitzpatrick, că a scos din playlist, la nivel naţional, toate piesele Kiss. „Comentariile făcute de Gene Simmons sunt insensibile. Nu trebuie să se folosească de astfel de subiecte, cum ar fi depresia şi sinuciderea, doar pentru a câştiga popularitate. Probabil, creierul lui Gene nu mai funcţionează la capacitate normală şi de aceea a zis ce a zis. Reţeaua Triple M nu va mai difuza muzica acestui tâmpit. Provoc şi alte reţele de radio şi televiziune din Australia şi America de Nord să procedeze la fel până când Gene nu-şi va reconsidera declaraţiile”, a declarat într-un comunicat de presă Mike Fitzpatrick.
 
De asemenea, Gene Simmons a fost numit ipocrit după ce a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care regreta dispariţia tragică a actorului Robin Williams.
 
În încercarea de a spăla ruşinea şi de a scăpa de critici, Gură-Spartă-Gene-Simmons a postat pe Facebook un mesaj formal prin intermediul căruia îşi cere scuze:
 
„Am greşit şi m-am lăsat purtat de val atunci când am făcut acele comentarii, nu m-am gândit la cei care suferă cu adevărat din cauza depresiei. Cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin comentariile mele. Ştiu că depresia este o boală serioasă şi este foarte gravă. Este trist când îi afectează pe cei pe care îi iubim”, a scris el pe pagina sa oficială de Facebook.
 
sursa: spin.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here