You Me At Six, britanicii care au vândut O2 Shepherd’s Bush Empire în doar 3 minute concertează la ARTmania

0
21

ARTmania 2017 You Me At SixYou Me At Six: “Niciunul dintre noi n-a mai fost vreodată în România! Abia așteptăm să ajungem la Sibiu!”
“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nici măcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări. Îi așteptăm pe toți fanii noștri la Sibiu. Va fi un concert excelent. O bună ocazie să ne facem și alții fani!”, spun britanicii You Me At Six, care vor cânta pentru prima dată pe o scenă românească sâmbătă, 29 iulie, la Festivalul ARTmania. 
Staruri ale noului val în Marea Britanie, considerați cea mai bună trupă live engleză, You Me At Six își anunță, printr-un turneu mondial, cel de-al cincilea album de studio, “Night People”, lansat în luna ianuarie a acestui an.
Și-au câștigat reputația de rockeri plini de forță și sunt recunoscuți drept una dintre cele mai bune trupe live din Marea Britanie. Turneele lor sunt în întregime sold-out, fie că spectacolul este pe ​​Wembley Arena sau pe O2, sunt invitați în cele mai vizionate emisiuni ale momentului și rămân pe primele locuri în topurile stațiilor radio. Noul album, – foarte anticipatul “Night People” -, a avut darul de a le aduce încă și mai multă popularitate, consolidându-le statutul de staruri ale noului val rock britanic.

  • Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania din Sibiu.
  • Biletele au fost puse în vânzare în rețelele Eventim.romyticket.roiabilet.ro și pe Kompostor.ro. În cea de-a doua perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca la locație prețul sa fie de 250 lei.
  • Pentru această ediție, ARTmania Festival a pus în vânzare un număr limitat de bilete pe zi, la prețul de 140 lei.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here