You Me At Six, britanicii care au vândut O2 Shepherd’s Bush Empire în doar 3 minute concertează la ARTmania

0
39

ARTmania 2017 You Me At SixYou Me At Six: “Niciunul dintre noi n-a mai fost vreodată în România! Abia așteptăm să ajungem la Sibiu!”
“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nici măcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări. Îi așteptăm pe toți fanii noștri la Sibiu. Va fi un concert excelent. O bună ocazie să ne facem și alții fani!”, spun britanicii You Me At Six, care vor cânta pentru prima dată pe o scenă românească sâmbătă, 29 iulie, la Festivalul ARTmania. 
Staruri ale noului val în Marea Britanie, considerați cea mai bună trupă live engleză, You Me At Six își anunță, printr-un turneu mondial, cel de-al cincilea album de studio, “Night People”, lansat în luna ianuarie a acestui an.
Și-au câștigat reputația de rockeri plini de forță și sunt recunoscuți drept una dintre cele mai bune trupe live din Marea Britanie. Turneele lor sunt în întregime sold-out, fie că spectacolul este pe ​​Wembley Arena sau pe O2, sunt invitați în cele mai vizionate emisiuni ale momentului și rămân pe primele locuri în topurile stațiilor radio. Noul album, – foarte anticipatul “Night People” -, a avut darul de a le aduce încă și mai multă popularitate, consolidându-le statutul de staruri ale noului val rock britanic.

  • Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania din Sibiu.
  • Biletele au fost puse în vânzare în rețelele Eventim.romyticket.roiabilet.ro și pe Kompostor.ro. În cea de-a doua perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca la locație prețul sa fie de 250 lei.
  • Pentru această ediție, ARTmania Festival a pus în vânzare un număr limitat de bilete pe zi, la prețul de 140 lei.

 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here