Phoenix revine pe scenele din țară în 2019 cu turneul „Fie să renască”

0
345

Formația Phoenix revine în România cu turneul „Fie să renască” în 12 orașe din țară! Nu rata un concert memorabil, oriunde te-ai afla în ultimele luni ale anului 2019, și retrăiește senzațiile pe care le-ai avut când ai ascultat prima dată hiturile tinereții!

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national care cuprinde 14 orase ( inclusiv unul in Republica Moldova ) merge pe aceeași linie. Se numește „Fie sa Renască!” și are un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.
Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând… (Nicu Covaci).
26 octombrie Galați
29 octombrie Brașov
30 octombrie Cluj
31 octombrie Sibiu
6 noiembrie Vaslui
7 noiembrie Iași
12 noiembrie Buzău
13 noiembrie Brăila
16 noiembrie Oradea
17 noiembrie Arad
21 noiembrie Constanța
22 noiembrie Ploiești

Biletele se pot achiziționa exclusiv prin AmBilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here