Piese de la Eurovision, în această seară, în emisiunea „8 într-o barcă”

0
78

Juriul: Paula Seling, Cornel Patrichi, Simona Catrina - foto TVR
Juriul: Paula Seling, Cornel Patrichi, Simona Catrina – foto TVR

Miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20.10, la TVR 2, va urca pe scena emisiunii „8 într-o barcă” binecunoscutul Leonard Iosefini, care va încerca să creeze un moment… magic împreună cu tinerii rămaşi în competiţie. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

Printre piesele pe care le vor interpreta concurenţii „8 într-o barcă” în ediţia a VI-a se numără câteva dintre melodiile devenite cunoscute la Eurovision. După ce doi dintre concurenţi au fost eliminaţi şi un nou concurent (Cătălin) şi-a demonstrat talentul în ediţia precedentă, în ediţia de săptămâna aceasta are loc o nouă schimbare, prin apariţia unui nou prezentator.
Juriul format din Paula SelingCornel Patrichi şi Simona Catrina este pus în faţa unor decizii din ce în ce mai grele, evoluţia concurenţilor fiind una tot mai bună. Ediţia a cincea s-a detaşat ca fiind ediţia în care juriul a oferit cele mai multe note de 10, o premieră în cadrul acestui concurs fiind faptul că un concurent a reuşit să obţină 10 pe linie din partea juriului. Cei care au acumulat cele mai multe puncte din partea juriului în ediţia cu numărul cinci au fost Alma, care a reuşit să obţină din partea juriului punctajul maxim – 30 de puncte, Selatin, care a primit 29,5 puncte şi CătălinAndrada şi Andi, la egalitate, cu 29 de puncte. Colacul de salvare l-au primit, de această dată, Evelyne şi Noni. Clasamentul general al concursului după cele cinci ediţii difuzate până acum îi clasează pe primele 3 locuri pe: Alma (144,5 puncte), Francesca şi Selatin la egalitate (142,5 puncte) şi pe Andreea (cu 139 de puncte).
Miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20.10, telespectatorii vor afla cum evoluează apariţiile pe scenă ale concurenţilor, cine rămâne în barcă şi cine primeşte colacul de salvare, dar şi cine este noul membru al echipei de prezentatori.
Despre emisiunea „8 într-o barcă”
Concurenţii se întrec pentru marele premiu de 10.000 de euro al emisiunii-concurs „8 într-o barcă”, dar şi pentru Premiul de Popularitate în valoare de 1.000 de euro, pe care îl pot obţine prin votul publicului, exprimat pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca. Internauţii îşi pot vota favoriţii prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here