Pink Martini a lansat videoclipul pentru Hey Eugene (Watch Your Back) – VIDEO

0
41

China Thomas Pink MartiniPink Martini lansează videoclipul pentru Hey Eugene (Watch Your Back)”. O imagine captivantă, și o nouă versiune, mai lentă, obsedantă, a arhicunoscutei piese, adorată de majoritatea fanilor lor. Pe 4 octombrie, trupa revine la București, de data aceasta alături de China Forbes. Un spectacol organizat de Events.
 
În 2007, cei de la Pink Martini lansau albumul “Hey Eugene”. Single-ul omonim, o nestemată din galeria Pink Martini, era o baladă spirituală și melancolică despre un dans trecător, un schimb de numere de telefon și despre telefonul care n-a sunat nicioadată… Iată că din sesiunile de studio originale, o versiune alternativă primește acum o nouă viață ca urmare a unei colaborări live mai vechi dintre Oregon Ballet Theatre și Pink Martini. Pentru a comemora joint-venture-ul, compania de dans a creat un videoclip elegant, de atmosferă, cu China Forbes la microfon și trei dintre soliștii companiei plutind feeric pe coregrafia lui  Nicolo Fonte.
 
Când a fost întrebată cum a luat naștere acestă versiune stranie, extra, a piesei, China Forbes își amintește: „S-a întâmplat spontan, ca atât de multe alte lucruri în studio … O bătaie de tobă care a venit lent și constant, și-am început să îngân „Hey Eugene” în același ritm melancolic și reflexiv. Următorul lucru pe care îl știu e că Thomas s-a alăturat la pian, iar apoi John a intrat pe bass în acel moment perfect când ceva este necesar să se întâmple. Toată lumea a ținut pur și simplu ritmul și astfel a apărut acest moment rar de frumusețe care a fost total diferit de felul în care cântăm noi normal piesa. A fost magic”.
 
Orchestra Pink Martini revine la București pe 4 octombrie împreună cu solista China Forbes. Un sfert din locurile disponibile la Sala Palatului sunt epuizate. Biletele costă 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei și 250 pentru categoria VIP. Copiii între 0 și 5 ani au acces gratuit. Se pot cumpăra online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here