Pink Martini revine la Bucureşti, pe 4 octombrie, împreună cu solista China Forbes

0
68

Pink Martini China Forbes 4 octombrieTrupa Pink Martini revine, pe 4 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru o nouă aventură muzicală, de data aceasta alături de solista China Forbes, informează organizatorul concertului, Events.
Acordurile jazz, pop, muzică clasică şi latino vor răsuna la Bucureşti într-un concert specific Pink Martini. Trupa revine în acest an în România alături de solista China Forbes, nici ea străină de aceste meleaguri, potrivit organizatorului Events.
Sala Palatului va răsuna pe melodii deja consacrate, dar şi pe piesele celui mai recent album, „Dream a little dream“. Albumul de studio cu numărul opt, apărut în 2014, este prima lansare internaţională a Sofiei, Melaniei, Armandei şi August von Trapp, adevăraţii strănepoţi ai căpitanului şi ai Mariei von Trapp din celebrul musical „The Sound of Music“ din 1965. De doi ani, atraşi de Thomas Lauderdale în Oregon, cei patru fraţi au fost invitaţii speciali ai Pink Martini. Colaborarea a creat unele dintre cele mai frumoase armonii dintre ei şi aranjamentele fantastice ale pianistului Thomas Lauderdale.
„Până când nu te iubeam“, melodie românească cântată în original de Maria Tănase, face acum parte din lista pieselor reinterpretate de Pink Martini în stilul caracteristic trupei. Aceasta a fost lansată în 2013 în limba română, pentru a omagia centenarul naşterii Mariei Tănase, iar versurile au fost cântate de Storm Large, solista ce îi acompania pe cei de la Pink Martini în acel moment. În loc de un simplu salut de revedere, cuvintele rostite pe scenă au fost: „Sper că vom reveni în Bucureşti şi că, atunci când o vom face, Roşia Montană să fie la fel de frumoasă şi verde!“.
Trupa Pink Martini a fost înfiinţată în 1994, în oraşul Oregon, Portland, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul trupei. În acea perioadă, acesta era activ în lumea politică, iar participările sale la diferite evenimente caritabile l-au convins că poate fonda o mică orchestră alături de care să combată zgomotul şi suntele mediocre pe care unii le puneau sub titulatura muzicii. Odată cu înfiinţarea trupei care explorează fiecare sunet al lumii şi care îmbină stilurile musicale cu măiestrie, Thomas Lauderdale s-a retras din viaţa politică şi s-a concentrat pe acest proiect.
Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare luni, 4 mai, şi vor putea fi cumpărate până pe 17 mai inclusiv, „în presale“, cu excepţia categoriei VIP, la 108 lei, 130 de lei, 171 de lei şi 198 de lei, în funcţie de categorie. Începând cu 18 mai, tichetele costă 120 de lei, 145 de lei, 190 de lei, 220 de lei şi 250 de lei pentru categoria VIP. Copiii cu vârsta de până în 3 ani vor avea acces gratuit.
Biletele pot fi cumpărate de pe eventim.ro şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV).
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here