Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat în linie dreaptă

0
24

Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat în linie dreaptăMaximum Rock Festival 2021 este cel mai important eveniment rock & metal al acestui an din România și va avea loc în perioada 11-12 septembrie la Arenele Romane din București.

Vor participa formațiile: Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Dirty Shirt (România), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat deja în linie dreaptă!
Pe lângă muzică de calitate și prezentarea celor mai noi apariții discografice din partea formațiilor participante, fanii trupelor vor putea face și degustare de vinuri, vor putea servi diferite sortimente de mâncare și nu în ultimul rând își vor putea achiziționa suveniruri (tricouri, CD-uri, șosete 😊 etc.) de la standul oficial de merchandise al festivalului.

Mai sunt doar câteva bilete disponibile pentru fiecare zi de festival, după care revenim exclusiv la vânzarea de abonamente. Acestea se pot achiziționa prin AmBilet.ro.

Programul festivalului:

11.09.2021
Epica (Headliner)
Therion
Orphaned Land
Riot Monk
Magnetic

12.09.2021
Eluveitie (Headliner)
Dirty Shirt
Subterranean Masquerade
Loch Vostok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here