Presa anunță descalificarea Sienei de la Românii Au Talent pe motiv că nu s-a putut întoarce în țară. Măruță ne-a prezentat-o ieri la Turda. Cine minte?

0
1276

Aflu astăzi din presă că micuța Siena Vușcan a fost descalificată de la Românii au talent. Iată ce scrie Cancan:

Deși a luat Golden Buzz din partea Andrei Măruță, Siena nu va mai putea participa în semnifinale dintr-un motiv simplu: coronavirus! Copila de 10 ani locuiește împreună cu părinții ei în orașul Huangdao, extrem de afectat de epidemia de Covid-19. Deși urma să se întoarcă în țară în luna aprilie sau mai pentru a putea participa în semifinale, acest lucru nu mai este posibil, iar Siena Vușcan a fost, automat, descalificată din competiție din cauza acestui lucru.

sursa: Cancan

Informația dată de cei de la Cancan este cel puțin bizară. Ieri după amiază, Cătălin Măruță a intrat în direct cu Siena Vușcan prin Skype. Copilul a spus că se află la bunicii ei la Turda, ne-a arătat mielul pe care spera să-l salveze de cuțitul bunicului, a cântat și a povestit despre viața în izolare, despre faptul că ține legătura cu colegii ei din China pe Internet…

Aveți înregistrarea din emisiunea lui Măruță aici: https://lamaruta.protv.ro/stiri/cum-isi-ocupa-timpul-in-izolare-siena-vuscan-pustoica-de-10-ani-care-i-a-uimit-pe-juratii-de-la-romanii.html

Deci… până la urmă cine minte? A fost descalificată sau nu? E în România sau s-a dus în China cu miel cu tot? În cazul în care a fost descalificată, motivul real este cel legat de coronavirus?! Ne-am bucura să aflăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here