Președintele „a aflat din media” despre criza citostaticelor. O fi normal așa?

0
95

Președintele „a aflat din media” despre criza citostaticelor. O fi normal așa?Ne-am plâns că nu apare Președintele. A început să apară de 2-3 ori pe zi. Când răspunde la întrebările jurnaliștilor, Digi24 bagă publicitate peste el. O fi bine așa ? Temele abordate au fost grave și numeroase. Despre unele subiecte ”a aflat din media”, cum ar fi criza citostaticelor. O fi normal așa? De mai multe ori ne-a asigurat că ”suntem pe fază”!

Timișoara nu e lăsată singură, față de problema migrației, ne-a asigurat. Situația Rusia-Ucraina se va discuta într-o ședință CSAT. Discută des și mult cu ministrul Aurescu.

*Acțiunea a avut loc în Parcul natural Văcărești pe care, Președintele ne-a invitat să-l vizităm.

*8,73% s-au vaccinat complet până azi. Peste 63.000 vaccinări zilnice. Până la final de luna mai se speră la 5 milioane de persoane. Conform simulărilor realiste de la Digi24, mai curând se va ajunge la 4 milioane.

*Gafă mare la PrimaTV realizată de Cristi Brancu. După un dialog și cântări cu Andrei Păunescu și fetița acestuia (talentată), a anunțat că urmează Adrian Păunescu! Andrei s-a blocat, iar gazda a dres-o greu, spunând că urmează Florin Piersic. A și urmat prin telefon de la Cluj. L-au ținut vreo 7-8 minute la telefon, ca să dea publicitate. Altfel, ora (minus publicitățile) cu Piersic a fost emoționantă.

*La Kanal D, s-a discutat doct despre potența (proverbială, zicea specialistul) lui Gianni Kiriță. Cel care a venit cu subiectul, este un profesionist al can-canurilor, D. Silviu Boerescu. Dacă celebra Andreea Tonciu s-a plâns, n-ai ce replică să-i dai, zice Teo, zice și colegul Busu. Ortodocși adevărați.

*Subiecte perfecte pentru copiii noștri obligați să stea în casă. Nu le pot ține până la o oră rezonabilă? Numai înainte de 16,00 se poate, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here