Program si reguli de acces la concertul CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, de la Arenele Romane (4 noiembrie)

0
20

Celelalte Cuvinte Conexiuni 4 noiembrieAu ramas doar cateva zile pana la concertul CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Nationale Oamenii Timpului.
Portile Arenelor Romane se vor deschide la ora 18.00, concertele urmand sa inceapa la ora 19.00.
Pentru a marca asa cum trebuie aniversarea de 35 de ani, trupa CELELALTE CUVINTE va avea un recital de 120 de minute. Concertul celor de la CONEXIUNI va avea o durata de 60 de minute.
 
Line-up:
CELELALTE CUVINTE
CONEXIUNI
Overflow
Arthur
 
Accesul la concert se va face pe baza biletului valid. Biletul asigura accesul unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se face accesul trebuie pastrat pe toata durata concertului. Odata ce s-a facut accesul, nu mai este permisa parasirea perimetrului Arenelor Romane.
Biletele se mai pot cumpara din Reteaua Eventim.ro si de pe www.ambilet.ro si www.iabilet.ro. Biletele se vor putea cumpara şi in ziua spectacolului, de la Arenele Romane, la pretul de 50 de lei. Preţul biletului va ramane neschimbat in ziua concertului.
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte:

  • sticle, conserve,
  • mancare sau bauturi de orice fel,
  • artificii, arme, obiecte periculoase,
  • umbrele.

 
Este permis accesul cu aparte foto de orice tip.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.
Fondurile incasate in urma evenimentului vor fi directionate o parte catre premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihaileni.
Va reamintim ca pe langa puternica valenta culturala a evenimentului, cu aceasta ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sarbatori nu mai putin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formatii romanesti, care nu si-a schimbat componenta si care nu a facut niciun compromis in favoarea comercialului, inca de la infiintare.
 
Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noiembrie este o ocazie speciala.  Dupa 11 ani de la ultima lor aparitie live, cei de la CONEXIUNIrevin in formula care le-a consacrat numele, respectiv componenta originala din anii ’90:  Florian Stoica – vocal, Victor Solomon – chitara, Gabi Isac – bas, Victor Lenghel – tobe.
Despre Campania Nationala Oamenii Timpului
Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual initiat de revista de cultura contemporana TIMPUL si organizat de Asociatia Revistei TIMPUL (ART), in parteneriat cu institutii administrative si culturale, precum si cu institutii academice si economice.
 
Campania presupune implicarea membrilor comunitatii in identificarea, recunoasterea si promovarea personalitatilor de prestigiu din spatiul romanesc si a proiectelor acestora.
Campania premiaza personalitatile si organizatiile din plan local, national si international care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) si-au dovedit excelenta in zece domenii ale vietii culturale si sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturala si institutionala a spatiului public romanesc, extins peste granitele tarii.
 
Domeniile premiate sunt:  Literatura, Arte, Educatie si Cercetare, Societate civila, Diplomatie publica, Memorie si istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sanatate si Antreprenoriat.
 
Evenimentul face parte din Campania Nationala Oamenii Timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here