Proiectul DRUM STAGE ajunge la ROCKSTADT EXTREME FEST 2015

0
21

rockstadt-2015_scena-drumstage (424 x 600)Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studios in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent si la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.
 
Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshops, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”.
Primele doua editii ale DrumStage a avut loc in cadrul festivalului MaximumRock. Pe scena au urcat tobosarii Marian Mihaila (White Walls), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination), Septimiu Harsan (CodeRed, Necrovile, Aria Urbana, IndianFall), Teodor Ciobanu (Wilder, Electric Fence), Adi Tetrade (Jukebox), Nunu Racris (Hara), Raluca Pascaru (Changing Skins), Bogdan Pop si Nina Neagu. Fiind placuti impresionati de concept, Joris Nijenhuis (Atrocity) si Dan Mullins (My Dying Bride) au urcat pe scena Drum Stage dupa concertele trupelor lor.
La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 13-14-15 august, in cortul unde va fi amplasata a doua scena. Pe langa demonstratii, drum battles sau worksopuri, Drumstage va avea si o serie de invitati speciali, mai multe detalii in acest sens urmand a fi anuntate in urmatoarele luni.
 
Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe canalul oficial de youtube :
 

 
Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage Drumstage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25 de lei. In prima faza, biletele pot fi achizitionate de la NoCity Studios (Strada Tabacarilor, langa club Colectiv) cat si la evenimentele organizate sau parteneriate de Drumstage, urmand ca alte puncte de vanzare sa fie anuntate in curand. In masura in care vor fi disponibile, biletele ramase vor putea fi achizitionate si de la casa de bilete amplasata in incinta festivalului.
Pe final de iarna, DrumStage organizeaza editia indoors “WinterGroove” in club Colectiv Bucuresti (22 februarie 2015), unde va prezenta conceptul inedit Drumtallica, sustinut deCristi Dumitrescu. Invitati speciali pe Adrian Tabacaru (Taine) si Teodor Ciobanu (Electric Fence)”.
 
La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.
Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here