Publicul iubeşte ploaia la Electric Castle

0
199

Foto: Florin Ghioca, Adevărul
Foto: Florin Ghioca, Adevărul

Articol de Florin Ghioca, publicat în Adevărul
A patra ediţie a festivalului Electric Castle a debutat la Bonţida vineri seară, dar a avut şi o „zi zero”, în care publicul a fost prezent, făcându-şi „încălzirea” pentru acest weekend, în ciuda faptului că vremea nu este prietenoasă odată cu lăsarea serii.
Dacă miercuri au fost aproximativ 8.000 de oameni pe domeniul Banffy de la Bonţida, joi numărul spectatorilor a trecut de 23.000, depăşind aşteptările organizatorilor, care consideră că această ediţie va avea parte de un public mult mai numeros decât cea de anul trecut.
Vineri, la Electric Castle au ajuns peste 27.000 de oameni, un nou record de participare pentru acest eveniment, cu un total de 50.000 de spectatori.
Chiar dacă odată cu primele recitaluri de la scena principală Beck’s a început şi ploaia, publicul s-a distrat, a dansat şi a cântat împreună cu artiştii preferaţi, cei mai mulţi dintre participanţi fiind deja pregătiţi pentru vremea ploioasă cu cizme de cauciuc, pelerine sau umbrele. De altfel, organizatorii au luat măsuri speciale, construind poteci placate cu lemn sau material plastic, alei pietruite şi amenajând spaţiile dedicate campingului.
De altfel, numele de pe afiş au fost şi cele care i-au atras pe spectatori la scena principală, printre artiştii care au evoluat până acum numărându-se Sigur Ros, Slow Magic (la a doua vizită în festival), Camo & Krooked, De Staat, Dilated Peoples, mult-aşteptaţii Enter Shikari, Paul Kalkbrenner şi Rusko.
La scena Red Bull Music Academy, după lăsarea întunericului, muzica a fost însoţită de efecte vizuale şi video maping special gândite pentru castelul Banffy. Pentru cei care vor distracţie la orice oră din zi şi din noapte, scena din cadrul Booha Mansion funcţionează non-stop şi are o capacitate de 1.000 de persoane.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/publicul-iubeste-ploaia-electric-castle-oameni-venit-anul-domeniul-banffy-video-1_578a05125ab6550cb8e86c99/index.html
 
Fotografii inedite găsiți aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/imagini-spectaculoase-noroiada-festivalului-electric-castle-video-1_578b45b95ab6550cb8ef139e/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here