R.I.P Lemmy Kilmister!

0
67

lemmy (600 x 436)Lemmy, frontman-ul trupei Motorhead, a decedat luni, 28 decembrie, la vârsta de 70 de ani.
Managementul trupei Motorhead a trimis următorul comunicat de presă: „Nu există o cale ușoară pentru a da această veste. Puternicul, nobilul nostru prieten, Lemmy, a decedat astăzi (n.r. – 28 decembrie) după o scurtă luptă cu un cancer extrem de agresiv. Am aflat de boală pe 26 decembrie. Nu există cuvinte pentru a descrie tristețea și șocul la aflarea acestei vești. Vom spune mai multe în zilele următoare, dar până atunci vă rugăm muzica Motorhead la volum tare! Beți câteva pahare în cinstea lui. Amintiți-vă de el, poveștiți despre concertele văzute. Asta și-ar fi dorit Lemmy!”
În decursul zilei, mulți artști i-au adus un omagiu lui Lemmy, postând mesaje pe rețelele de socializare. Aveți mai jos câteva dintre ele.
Ozzy Osbourne a fost printre primii care i-au adus un tribut lui Lemmy: „Mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni astăzi. A fost un luptător și o legendă”.
Bateristul Mike Portnoy a postat următorul mesaj: „Este trist că deși mulți știau că se va întâmpla, niciunul nu credea cu adevărat că vom ajunge în acest moment. Toți credeam că vei trăi veșnic”.
Corey Taylor (Slipknot și Stone Sour): „Prietenul meu a murit astăzi. Îți vom simți lipsa. Numele tău a fost Lemmy și ai cântat rock & roll. R.I.P. prietene!”
Dez Fafara (DevilDriver): „Lemmy a fost o adevărată legendă și un om deosebit. Îți vom simți lipsa”.
Cristina Scabbia (Lacuna Coil): „Sunt îndurerată. A fost o adevărată onoare să îi fiu în preajmă o vreme. a fost o adevărată legendă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
Gwar: „Rock-ul și metalul au murit astăzi împreună cu Lemmy Kilmister, un adevărat lord și salvator. A fost frontman-ul celei mai mari trupe de rock and roll din timpurile noastre”.
Dave Mustaine: „Rămas bun Lemmy. Te iubesc, frate!”
Dave Grohl: „Sunt îndurerat. Am pierdut un prieten și o legendă”.
Judas Priest: „Concertele, turneele, toate serile petrecute la povești împreună – vom prețui toate aceste amintiri”.
Paul Stanley (Kiss): „Lemmy a fost un om deosebit. Avea multe de oferit”.
Nikki Sixx (Motley Crue): „Îmi va fi dor de tine și de conversațiile noastre. Ai fost mereu un exemplu de demnitate”.
Metallica: „Lemmy, tu ai fost unul dintre motivele pentru care această trupă există. Îți suntem recunoscători pentru tot ce ne-ai oferit. Dumnezeu să te odihnească în pace!”
Duff McKagan: „R.I.P Lemmy! Un om adevărat care nu suporta proștii. Îți vom simți lipsa, prietene! Mulțumesc pentru muzica dăruită de-a lungul timpului!”
Alice Cooper: „R.I.P Lemmy! Un om deosebit, un inovator, o legendă, un artist care a rămas fidel muzicii lui. Condoleanțe familiei, fanilor și prietenilor lui!
Glenn Hughes: „RIP LEMMY! Un inovator… La radio îl recunoșteai după câteva secunde. avea un stil aparte de a cânta la bas și o voce ușor de recunoscut. A trăit pentru rock n roll. În anii ’80 nu am reușit să țin pasul cu el la bar. Lemmy era BARUL. Nu se va mai naște un altul ca el. Ai făcut treabă bună Lem!”
Sepultura: „Lemmy a fost totul pentru noi. Un pionier, un revoluționar, un războinic rock n roll. Motorhead este un stâlp al scenei muzicale. Muzica lui Lemmy va cuceri în continuare generații noi de fani, așa cum a făcut în ultimii 40 de ani. A fost o onoare să împărțim scena cu Motorhead în numeroase festivaluri, să povestim la un pahar de Jack sau Coke în multe baruri din lumea întreagă și să îi auzim vocea și basul unic! Mulțumim, Maestre!”
Slash: „E greu să explic în cuvinte cât de mult îi voi simți lipsa acestui om. Lemmy a fost rock n roll-ul în persoană și un adevărat prieten. RIP Lemmy!”
Scorpions: „RIP Lemmy! Cântă rock în continuare în Rai, prietene!”
 
 

 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here