Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Lidia Buble, CRBL, Cezar Ouatu se numără printre concurenții din noul sezon „Te Cunosc de Undeva” (Antena 1)

0
69

Te cunosc de undevaArticol preluat de pe paginademedia.ro
Show-ul Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, se pregătește pentru sezonul cu numărul 12. Cinci vedete feminine vor intra în show-ul de transformări ce va debuta în toamnă. Este vorba despre Lidia Buble, actrița Adriana Trandafir, Ramona Bădescu, Anisia Gafton și Julie Mayaya.
Adriana Trandafir: „Recunosc că, de multă vreme, am fost curtată să particip la această „haiducie” și am refuzat mereu, pentru că nu am avut curajul și nici timpul necesar. Din fotoliul telespectatorului, „Te cunosc de undeva!” este o emisiune de divertisment spumoasă, amuzantă și plină de neprevăzut, cu invitaţi foarte talentaţi, speciali, care surprind mereu, dar știam cât de greu este și, mai ales, câtă muncă se află în spatele acestei emisiuni, atât din partea invitaţilor, cât și a echipei de realizatori.
Puteți citi articolul aici:
https://www.paginademedia.ro/2017/08/concurente-te-cunosc-de-undeva-sezonul-12-antena-1
 
CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Sebastian Muntean sunt vedetele masculine ce vor concura în cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, programat pentru această toamnă, la Antena 1. Alin Pascal este violonist și fiul cântăreței de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, iar Sebastian Muntean a fost concurent la Vocea României, în primul sezon.
CRBL, câștigător al primului sezon “Te cunosc de undeva!”, este la a patra participare în show-ul transformărilor. “Mi-am dorit să revin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare și îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă și, bineînțeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează așadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show”, spune CRBL.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
https://www.paginademedia.ro/2017/08/concurenti-te-cunosc-de-undeva-2017-sezonul-12

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here