Spectacolul ”Editie Speciala cu Horatiu si Bogdan Malaele” revine miercuri, 23 august, la Cinema PRO

0
72

Horatiu Malaele 23 august”M-am imbracat in negru fiindca am auzit ca sunteti morti dupa mine.” – Horatiu Malaele
Convins ca rasul va mantui lumea, actorul Horatiu Malaele ii provoaca pe spectatori  la o noua seara de varasub nota hazului de necaz.
„Editie Speciala”, spectacolul plin de amuzament in care actorul Horatiu Malaele este secondat de fiul sau, Bogdan Malaele si de muzicianul Radu Captari, va fi prezentat publicului miercuri, 23 august, de la ora 19.30, pe scena Cinema PRO din capitala. Seara va continua cu proiectia gratuita a filmului „Funeralii Fericite”,o comedie in care Horatiu Malaele poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor.
Cu umorul sau tipic si infinita placere a improvizatiei, Horatiu Malaeleva face o noua demonstratie de virtuozitate pentru a-iincanta pe cei prezenti cu noul spectacol, la baza caruia se regasesc texte puternice,pigmentate cu momente culese din cele mai aplaudate reprezentatii.
”Editie Speciala” are o dinamica deosebita, Malaele, tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc si monologuri ce starnesc hohote de ras, imbinate cu melodii  interpretate de indragitul artist Radu Captari. Muzica, interpretata de artistul 100% roman dar cu suflet rusesc va contura tabloul  fascinant al universului umoristic  – ”Editie Speciala”.
Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografului Cinema PRO, sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here