Timişoara Music Day. Când are loc evenimentul

0
26

Timișoara Music Day aArticol de Zoltan Varga, publicat pe pressalert.ro
Timișoara Music Day, eveniment care se dorește a fi un manifest muzical, cultural și educativ, fiind inspirat după conceptul International Music Day, care se celebrează anual în 700 de orașe din lume, va avea loc sâmbătă, 26 martie, în Piaţa Unirii, între orele 12.00 şi 16.00.
„Scopul este sa bucurăm timișorenii, să promovăm muzicienii dar și iubitorii de muzică, care doresc să se facă auziți. Totul se va desfașura sub forma unui flash mob, intr-o manieră civilizata, iar trecatorii se vor delecta și se vor bucura alături de muzicieni. Muzica va fi la nivel acustic, plăcut, cu instrumente muzicale reci, voce și cor, fără amplificare electrică, nu se dorește poluarea fonică. E un prilej bun pentru artiști să împărtășească pasiunea lor cu restul comunității, de a crea un dialog prin muzică, de a sprijinii amatori și iubitori de muzica live cat și de a promova turismul“, a declarat Mirela Olariu, coordonatoarea evenimentului.
Puteţi citi articolul în întregime aici: http://www.pressalert.ro/2016/03/manifest-muzical-cultural-si-educativ-timisoara-music-day-cand-loc-evenimentul-video/
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here