Rezident Ex şi PheomenOn la Psihologul muzical (ediţia 645 – 7.02.2015) – AUDIO

0
262

Rezident EX la Radio Romania
Rezident EX la Radio Romania

A revenit în studio Tavi Iepan (fondatorul grupului Rezident EX stabilit în Germania) pentru a-l prezenta pe noul solist vocal, Sebastian Simonis (bucureştean născut pe 29.09.1983). Trupa româno-germană îl include acum şi pe valorosul baterist Mark Cross. În martie Rezident Ex susţine trei concerte în ţară, pe 26.03 va cânta la Bucureşti.  Pregăteşte un album cu piese noi, de pe care ne-a oferit în avanpremieră trei înregistrări de lucru, toate bine primite de ascultători.
Ileana Popovici ne-a oferit ultimele noutăţi despre Festivalul Sanremo 2015 într-o relatare telefonică bogată şi documentată. Ea locuieşte în frumosul orăşel al florilor, dar deţine şi acreditare de jurnalist la Festival.
 
PhenomenOn la Radio Romania
PhenomenOn la Radio Romania

PhenomenOn este o trupă tânără care a suferit deja modificări de componenţă. În emisiune au venit Andrei Bălaşa (fondatorul şi chitaristul născut 5.08.1994), Andrei Văsii (noul solist vocal e născut pe 1.09.1992 şi vine de la Galaţi) şi Petre Osman (noul basist şi chitarist născut pe 31.07.1994) şi ne-au oferit compoziţii noi în versiune unplugged, câteva piese de pe primul album, „Victims Of Changes” din 2011. Cei trei au cântat şi la cerere, au răspuns fără ezitare provocărilor venite din partea prietenilor emisiunii. Pe lista lor de preferinţe au figurat nume ca Deep Purple, Celelalte Cuvinte, Pink Floyd, Rush, Avenged Sevenfold, Led Zeppelin, Rainbow
Pot spune că am avut în studio două generaţii ale rock-ului de calitate!
Agenda pop-rock a inclus piese cu Sfinx, Juliette Greco, Vasco Rossi, Jose Feliciano, Black, Garou, David Bryan, ABBA ş.a.
Top 5 Sentimental a fost al regretatului Demis Roussos.  Primele locuri sunt ocupate de 1. Goodbye My love, 2. My Friend The Wind, 3. Quand Je T aime…
Audio:

Selecţia mesajelor (au fost peste 300!):
Tavi Iepan
Tavi Iepan

Robby, Reşiţa: Bun găsit! Am intrat azi pe FB de pe telefon şi am văzut postarea cu Născuţii pentru muzică… Cel din fotografie nu era Axl Rose… era omul care l-a mâncat pe Axl Rose! :))))
Gabriel Tomescu VA ASCULT CU MULT DRAG IN FIECARE NOAPTE DE VINERI < NU AM NICI O EMISIUNE PIERDUTA . CU MULTA STIMA !
Boogie: Deliberat n-am dat sms înainte, am aşteptat să apară fotografia cu invitaţii pe Facebook! Bun venit Tavi Iepan!! Te salut Sebastian!
Cristina, metalfan: Şi mie îmi place Dave Mustaine! Ce părere ai de faptul că a rămas (din nou) fără colegi? 🙂
De pe soselele patriei cam inzepezite cei drept, Rodali Cargo va ureaza emisiune placuta si audienta maxima.
Sebastian Simonis
Sebastian Simonis

Daniel din Rustington Anglia va salut! multe salutari pt jandarmii din vatra dornei.va multumesc.trimit mereu mes dar nu ajung cred.cele bune
Va saluta dorel din aurach germania ptr ca nu este zi sa nu ascult romania actualitati
Cristina, metalfan: Eu vă doresc succes! Îmi place muzica Rezident Ex! Îmi place şi noul vocalist!
Boogie: Eu vreau la concertul Rezident Ex. Faceţi concurs? 🙂 🙂
Richard Popescu PhenomenOn cei mai buni!!!!!!
Teddi, Londra: Fetelor! Lăsaţi băiatul în pace! Andrei, tu cu cine vrei să semeni: cu Plant sau cu Mustaine? :))
DarkAngel: Black?! Sună intersant ca nume. E o trupă de black-metal? Doom-metal? Cred că vreau! Răspuns: Celelalte Cuvinte!
Andrei Vasii si Andrei Balasa la Radio Romania
Andrei Vasii si Andrei Balasa la Radio Romania

Iavorenciuc Ionut-Dumitru Deep Purple, Rainbow si Celelalte Cuvinte? Nu mai bagati muzica de pe listele lor ca vreau si eu sa dorm.
Moni Mona Din pacate locuiesc in Linz… ma deplasez in Ro doar pentu PhenomenOn !!
Simona, metalfan: Niciodată nu am ştiut cine cântă piesa Wonderful Life, deşi mi-a plăcut mereu! În această noapte am avut o revelaţie! 🙂 Mulţumesc!
Ancuţa: Îmi place noul solist vocal! Trupa sună chiar foarte bine! Felicitări!
Bowie-fan: Eu vreau să vă mulţumesc pentru publicare materialelor cu David Bowie. Interviul din 97 îl ştiam, dar sunt alţii care îl pot descoperi! Mă bucur că l-aţi tradus. Articolul din revista Mojo a fost o noutate şi pentru mine, eu nefiind abonat la această revistă! Încă o dată, mulţumesc!
KissArmy: Aş vrea să vă întreb: credeţi că un Top Kiss ar avea la fel de mult „succes” precum a avut cel cu David Bowie? Nu ştiu de ce… nu am simţit niciodată că ar exista un mare val de simpatie în România pentru trupa Kiss… 🙁
Simona, metalfan: Mi-a plăcut Vasco Rossi! În special textul! 🙂
Petre Osman la Radio Romania
Petre Osman la Radio Romania

Niko, Milano: Mulţumesc pentru Vasco Rossi! L-am văzut de două ori pe SanSiro! 🙂
Magda: Un Top sentimental The Doors ar avea succes, oare?
Teddi, Londra: Mulţumesc! Chiar îmi place albumul ei nou! Ea a mers spre hard şi country în 2013… Deci se poate să te întorci şi la origini! În timp ce Phenomenon spun că nu mai ţine… 🙂
Pepe Le Pew Salutari din Los Angeles. Va ascult pe site-ul oficial al radio- ului
Maria Claudia Se aude si online, dar pe versiunea pt winamp, deasupra ferestrei de stream live scrie „asculta live” , apasati acolo si merge.
Alin Marcel La multi ani si din partea mea d-lui Radu Cartianu, sanatate si bucurii !
Radu Cartianu Un inceput de aniversare inedit la Psiholog! Era timpul. Multumesc mult Andrei, multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine pret de o clipa.. An dupa an trece, incerc sa iau ce-i bun din clipele de-acum, An dupa an fuge, voi fi, mereu voi fi, mai tanar zi de zi….Pe vineri!
 
sursa: Radio România Actualităţi
 
 

 

 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here