Richie Sambora și Orianthi, în turneu în Australia

0
105

A fost dragoste e la prima notă, iar acum Richie Sambora a inclus-o pe Orianthi în primul său turneu post-Bon Jovi, care are loc în Australia.
Richie a întâlnit-o pe Orianthi (cea care a mai cântat cu Michael Jackson și Alice Cooper) în Noaptea de Anul Nou, în cadrul unui concert caritabil și au început să lucreze împreună de atunci. „A fost chimie între noi. În ciuda diferenței de vârstă avem același bagaj muzical: blues și rock. Între mine și Orianthi este o conversație muzicală, iar ea este foarte talentată”, a declarat Sambora.
La rândul ei, Orianthi a spus că au deja câteva idei pentru piese noi, pe care le vor transforma în cântece în aprilie, la Los Angeles.
În vârstă de 29 de ani, artista se bucură de apreciere la Los Angeles, dar în ciuda talentului ei, se lovește de bariere din cauza faptul că este „o chitaristă care cântă rock”. Mi se pune imediat eticheta: „E blonda din Australia, oare chiar știe să cânte sau vrea doar să agațe băieți?! Eu cântă la chitară de 23 de ani și îmi place foarte mult, dar sunt încă mulți bărbați care urăsc faptul că fetele cântă la chitară”, povestește Orianthi.
 
Richie Sambora a inclus în setlistul turneului, pe lângă piesele proprii, și pe cele din repertoriul Bon Jovi, al căror co-autor este. Richie spune că se bucură să fie din nou frontman după ce 30 de ani a stat în umbra lui Jon Bon Jovi: „Cum să nu-mi placă? M-am întors la libertatea muzicală!”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here