ROBBIE WILLIAMS IN ROMANIA: CINE ACUZĂ SE SCUZĂ

0
57
Robbie WilliamsAsta da premieră! Am primit un comunicat de la compania East European Production (condus de Marcel Avram)! Cum, cine-s ăștia?! Cei care au organizat „evenimentul anului”, „mega-concertul Robbie Williams”, știți despre ce vorbesc pentru că ați fost aproape toți acolo, în soare, fără apă / bere, la coadă…  După cum vedeți au avut nevoie de 7 zile ca să trimită 10 rânduri!  Am vaga impresie că încearcă să își ceară scuze! Dar nu știu cum fac că le ies toate pe dos!
O dau în bălării încă de la prima frază. așadar, promoterul local care s-a ocupat de vânzarea biletelor anunță un record de participanți: „circa 60.000 de persoane”. Păi, cum vine asta?! „Circa”?! Adică nici până acum nu ați aflat câte bilete ați vândut exact?! Pe orice stadion care se respectă (chiar și din România) se anunță numărul exact de bilete vândute! Știm exact câți cumpărători sunt înăuntru chiar la începutul partidei. Voi nu ați aflat nici după 7 zile?! Puteați să mai așteptați o zi două, mai socoteați și ne dădeați o cifră exactă! În presă, am citit că au fost între 63.000 și „peste 65.000”. Din comunicatul organizatorului reiese că au fost puțin sub 60.000… Decent ar fi să spună exact câte bilete s-au vândut!
Ei susțin că evacuarea spectatorilor s-a făcut în mai puțin de 30 de minute. Asta în condițiile în care toată lumea s-a plâns că au părăsit cu greu zona de concert la final din cauza aglomerației. Oare cei de la East European Production au fost la alt concert pe 17 iulie?!
În comunicat se vorbește despre 30 de instituții și societăți comerciale care au fost abordate pentru acest eveniment. Dar nu mai spun nimic despre faptul că o firmă (obscură) de catering a renunțat la contract cu 3 zile înainte de concert punând astfel sub semnul întrebării organizarea evenimentului. Asta au spus cei de la D&D East Entertainment (condus de Denise Săndulescu)!
East European Production se laudă cu „mii de mesaje de mulțumire” și subliniază că au fost doar 172 de plângeri (este singura cifră exactă din întreg comunicatul!!).
Surprinzător (sau nu!!) aflăm că ei, practic, nu au nicio vină! Singurii vinovați sunt subcontractorii care, deși aveau la dispoziție spațiu suficient pentru punctele de vânzare, aceștia au folosit doat 2/3 din spațiul alocat cu generozitate de promoterul local.
Citiți și vă cruciți!
Compania East European Production anunță un număr record de participanți la spectacolul Robbie Williams
 
Compania East European Production, promotorul concertului Robbie Williams – Let Me Entertain You, anunță înregistrarea unui număr record de circa 60.000 de persoane, o premieră pentru România în anul 2015. Pe această cale, compania dorește clarificarea unor aspecte ce țin de organizarea evenimentului.
Printre atribuțiile East European Production SRL, în calitate de promoter al concertului, s-au numărat punerea în vânzare a biletelor, contractarea artistului, promovarea evenimentului, asigurarea accesului rapid în perimetrul concertului, evacuarea spațiului după încheierea concertului cât și garantarea securității participanților la spectacol.
Pentru îndeplinerea acestor atribuții, East European Production a respectat normele impuse de lege și a propus soluționarea în timp real a problemelor apărute, suplimentând numărul porților de acces, gardurilor de protecție, personalului de pază, medicilor și ambulanțelor precum și a zonelor de intervenție în caz de necesitate. Drept urmare, evacuarea zonelor destinate concertului s-a făcut în mai puțin 30 de minute. De aceea, pentru calitatea spectacolului si performantele artistului am primit mii de mesaje de multumire.
Compania East European Production a contractat începând cu ianuarie 2015, un număr de peste 30 de instituții și societăți comerciale cu diverse obiecte de activitate, cu scopul organizării celui mai așteptat eveniment muzical al anului.
Pentru a asigura o buna deservire a publicului cu produse alimentare si bauturi, inclusiv pentru instalarea punctelor de vânzare, Promoterul concertului Robbie Williams – Let Me Entertain You, a luat in calcul si a pus la dispoziția subcontractorilor suficient spațiu in cadrul locatiei. Din păcate, subcontractorii au folosit numai 2/3 din spațiul alocat de Promoter fapt ce a condus la formarea de cozi la punctele de vânzare, nemulțumiri ale publicului ce ulterior s-au materializat în 172 de plângeri.
Prin urmare, East European Production a luat toate măsurile necesare posibile pentru îndeplinirea cu succes a atribuților sale, oferind un moment unic fanilor Robbie Williams. Compania, alături de cei 30 de furnizori aleși, își asumă responsabilitatea pentru incidentele neplăcute legate de cozile de asteptare la vanzarea de produse alimentare si bauturi. De asemenea, East European Production își propune căutarea și alegerea de viitori furnizori care să se ridice la standardele impuse în industria organizării profesioanle de evenimente și dorește pe această cale, să se scuze pentru inconvenientele create în mod indirect.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here