Robert Plant: "Rock-ul mai are puls?"

0
59

Robert Plant şi-a exprimat opinia despre viitorul rock-ului într-un mod ambiguu în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri organizate pe site-ul propriu, cu ocazia lansării celui de-al 10-lea album solo, „Lullaby And… The Ceaseless Roar„.
 
Declaraţia lui Gene Simmons (Kiss) privind „moartea” rock-ului a stârnit un val de reacţii neaşteptat din partea muzicienilor.
Robert Plant şi-a invitat fanii să îi adreseze întrebări pe pagina de Facebook, iar aseară a scris răspunsurile pe site-ul lui oficial. Printre întrebări a fost şi „Crezi că rock-ul a murit?”, iar răspunsul lui Plant a fost scurt: „Dar mai are puls?”
 
De asemenea, Plant şi-a exprimat dorinţa de a înregistra o piesă cu Jack White spunând: „Îl apreciez foarte mult şi îmi place că încearcă în permanenţă să îşi extindă orizonturile muzicale. Mi-ar plăcea să înregistrez o piesă cu el. Şi m-am gândit la piesa Love Me care a fost înregistrată iniţial de Phantom„.
 
A fost întrebat şi cine şi-ar dori să îl joace pe Robert Plant într-un film. Răspunsul a fost prompt: „Zsa Zsa Gabor„.
 
Recent, Robert Plant a lansat videoclipul oficial al piesei Rainbow.
 
Între timp, reprezentanţii formaţiei Led Zeppelin au angajat un avocat care să îi apere în procesul intentat de formaţia Taurus, în care Page şi Plant sunt acuzaţi că au plagiat „Stairway To Heaven” după piesa „Spirit„. Avocata Helene Freeman, cea care l-a apărat şi pe starul pop Justin Timberlake, va reprezenta formaţia Led Zeppelin în acest proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here