Rockerii de la Cargo au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis la dineul de la Palatul Cotroceni, cu ocazia aniversării Micii Uniri

0
166

Cargo la Cotroceni 2017 a
Foto: Sorana Cristea, Adevărul

Articol preluat din Adevărul
Muzicienii de la Cargo, decoraţi cu Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Cavaler”, au fost invitaţi la Palatul Cotroceni, cu ocazia aniversarii Unirii Principatelor.
Trupa Cargo din Timişoara a fost invitată la Palatul Cotroceni de catre preşedintele Klaus Iohannis, pentru a participa la dineul oferit cu ocazia aniversării Unirii Principatelor. Adi Bărar şi colegii săi au răspuns pozitiv invitaţiei primită din partea preşedintelui României.
În urmă cu un an, Iohannis a decorat trupa Cargo cu Ordinul “Meritul Cultural”, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de existenţă. Decretul conferă Ordinul în grad de Cavaler lui Adi Bărar, Adrian Igrişan, Octavian Pilan, Ionuţ Cârja, Florin Barbu, membri ai formaţiei Cargo, precum şi impresarului Cosmin Petru Nicoară şi omului de la tehnic, Cătălin Richard Pulpă.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/locale/timisoara/rockerii-cargo-invitati-presedintele-klaus-iohannis-dineul-palatul-cotroceni-ocazia-aniversarii-micii-uniri-1_588731d55ab6550cb8c12a6d/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here