Roger Daltrey (The Who): "Concursurile gen The Voice, X-Factor sau American Idol nu aduc oameni de show adevăraţi în muzica actuală"

0
25

Roger Daltrey (The Who), alături de Ozzy Osbourne, Rod Stewart sau Mick Jagger, este unul dintre cei mai buni frontmani din muzica rock. Așa că atunci când Roger declară că în muzica actuală nu mai există oameni de show adevărați, trebuie să  luăm în considerare această ipoteză.
Daltrey a declarat pentru Associated Press că industria nu a mai produs solişti comparabili cu Eddie Vedder (Pearl Jam), Mick Jagger şi Rod Stewart, iar vinovate pentru acest lucru sunt emisiunile gen reality show. „Mulţi dintre copiii care sunt aleşi la show-uri gen American Idol, X-Factor, The Voice, au voci bune, ba chiar fabuloase, dar nu au ce le trebuie pentru a trece rampa. Le lipseşte charisma. Nu transmit nimic, ba mai mult decât atât: nu au personalitate. Adică… dacă asculți 10 secunde dintr-o piesă interpretată de Rod Stewart, îl recunoști imediat. În plus, la aceste concursuri am văut foarte puțini, mult prea puțini, soliști care ar putea fi și oameni de show într-o trupă. Nici nu știu dacă există un artist din noul val care să combine și vocea și prezența scenică… Ar putea fi Billie Joe Armstrong de la Green Day, dar deși la prezență scenică e bun, vocea lui nu e atât de puternică. Ar mai putea fi și Chris Martin de la Coldplay sau Jim James de la My Morning Jacket care a crescut atât din punct de vedere vocal cât și al prezenței scenice. De asemenea, Gwen Stefani este foarte bună. Dar sunt prea puțini, îi numeri pe degetele de la o mână. Iar concursurile acestea dedicate tinerelor talente nu aduc oameni de show adevărați. O spun cu regret”. O singură excepţie a numit Roger: „Adele este un talent real, o voce bună şi o prezenţă deosebită”.
Voi ce părere aveți?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here