Roger Glover (Deep Purple): „În vremurile acestea, este la modă să mori subit”

0
74

Deep PurpleÎntr-un interviu acordat în exclusivitate revistei Classic Rock, Ian Paice, bateristul trupei Deep Purple, a declarat că plăcerea de a face muzică și de a cânta a rămas la fel ca în tinerețe.
Ian Paice a declarat că în momentul în care au intrat în studio pentru a înregistra albumul „InFinite”, au redevenit adolescenți. Chiar dacă poate părea că Deep Purple a slăbit ritmul, dragostea lor față de muzică este neschimbată: „Este greu să accepți că vine un moment când trebuie să renunți la ceva ce ai făcut toată viața ta. În momentul în care publicul nu va mai veni la concerte, atunci vom știi că e timpul să ne retragem. Deocamdată, însă, nu este cazul. Dacă ascultați albumul live din 1972, „Made In Japan”, veți vedea că deși la vremea respectivă eram doar niște puști am putut să reflectăm toată nebunia specifică acelor timpuri dar să ne păstrăm și luciditatea. Dacă ascultați piesele din perioada recentă, vă veți convinge că noi am rămas niște puști în interior. Ne place la fel de mult ca-n tinerețe să facem muzică și să fim pe scenă. N-am pierdut nimic din această „nebunie”. Asta ne ține tineri”.
Basistul Roger Glover este de părere că Purple mai poate continua pentru vreo 4 ani, iar „InFinite” ar putea să nu fie ultimul lor album de studio. „Casa de discuri a venit cu ideea numelui acestui turneu. Au folosit ideea celor de la Black Sabbath care au anunțat clar că a fost turneul lor de adio – dar noi nu am vrut asta. Noi suntem hotărâți să mergem înainte. E adevărat că nu poți să știi ce surprize îți rezervă viața. Se pare că la modă, în vremurile acestea, este să mori subit… trebuie să recunosc că este înfricoșător să vezi că mor oameni mai tineri decât tine”.
sursa: Classic Rock Magazine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here