Roger Waters: „David Gilmour are impresia că el este Pink Floyd, iar eu sunt irelevant. Gilmour m-a banat pe site-ul trupei”

0
242

Într-un video postat pe canalul lui de Youtube, Roger Waters spune că David Gilmour nu i dă voie să folosească site-ul și conturile de pe rețelele sociale pentru a-și promova muzica.

„Nimic din ceea ce fac eu nu ajunge pe site – sunt banat de David Gilmour. David are impresia că deține acest nume. Probabil crede că dacă eu am plecat în 1985, el deține trupa Pink Floyd, el este Pink Floyd, în timp ce eu sunt irelevant și ar trebui să-mi țin gura. Fiecare cu opiniile lui. (…) M-am întâlnit cu ei la Londra și le-am propus atunci un set de măsuri pentru a depăși acest impas în care ne aflăm. Am sugerat atunci că cei peste 30 de milioane de oameni care s-au abonat la site-ul trupei, au făcut-o pentru muzica pe care am creat-o noi… Din punctul meu de vedere, cred ar trebui să ave cu toții acces la acest website pentru a ne promova proiectele. Așa ar fi corect.”

Waters mai spune că și-ar fi dorit ca, de exemplu, versiunea lui pentru piesa Mother să fi fost preluată pe pagina oficială a trupei Pink Floyd.

Puteți urmări video mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here