„Românii au talent“ a înregistrat cea mai mică audienţă din acest sezon: sub 3 milioane de telespectatori la nivel național

0
94
Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre si Florin Calinescu FOTO Pro TV

Paginademedia.ro prezintă audiențele obținute de show-ul Românii au talent, ediția din 19 aprilie (interval orar 20.30-23.15):

NAȚIONAL. Show-ul de talente de pe Pro TV a ținut în fața televizoarelor peste 2,9 milioane de persoane din întreaga țară. Este pentru prima dată în acest seszon când show-ul a ajuns sub pragul de trei milioane de persoane la nivel național.

Chiar și așa, Pro TV se ține la distanță de concurență. Kanal D a fost al doilea, la mai bine de 1,6 milioane de persoane distanță.

Antena 1 a fost și mai departe, la peste două milioane de persoane distanță de lider. Postul a pus la bătaie două filme, Vrei să te însori cu mine și Hellboy.

URBAN. Show-ul de talente de pe Pro TV a atras, în mediul urban, 1,5 milioane de telespectatori. Pro TV a fost de trei ori peste media Kanal D, care a avut aseară un serial turcesc, Povestea noastră.

Antena 1 a obținut cifre de șapte ori mai mici decât liderul.

COMERCIAL. Show-ul a avut pe publicul comercial, al celor cu vârste între 18 și 49 de ani o medie de 620.000 de persoane. Kanal D, cu serialul turcesc, și-a asigurat locul al doilea și pe publicul comercial, cu o medie de aproape 180.000 de persoane/

Antena 1 a fost a trei cu puțin peste 100.000 de persoane media serii, pe intervalul Românii au talent.

Găsiți aici articolul în întregime:

https://www.paginademedia.ro/2019/04/audiente-tv-romanii-au-talent-19-aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here