SCHIMBARE DE MACAZ

0
53

MĂ HOLBEZ, DAR LA CINE?

Catalin Maruta
Am spus-o de câteva ori, dar se putea să mă înşel. Acum văd că pe B1TV, la emisiunea Evenimentul zilei sunt numai „băieţii buni”, adică Palada, macoviciuc şi un sociolog destul de alunecos, Bruno Ştefan! Ce atâta dreapta? Ajunge! Nevoia financiară a lui Oancea îl obligă la o schimbare atât de vizibilă sau o face din convingere?  La ce post să mă mai holbez? RealitateaTV când nu vine Rogozan, când nu sunt alţii mai roşcaţi? Poate Digi24 şi cam atât!
 
 

LA MĂRUŢĂ E IMPOSIBIL

 
Am încercat, dar n-am rezistat. A fost reportaj cu Guţă, cu amanta sau soţia, sau soţiile. Apoi a fost omul chemat în studio. Prea mult. Dacă ProTV nu mai are alte resurse decât manelişti poligami, atunci e nasol de tot. 10 copii cu 5 sau 6 neveste, cam aşa ceva! Bun model. Acum îl înţeleg şi pe Tăriceanu de ce e nervos. El la neveste stă bine, dar la copii are de recuperat!! Vestea bună pentru ţară este că Narcisa a fost eliberată!
 
 

AM UITAT DE EI!

 
La Antena Stars n-am mai ajuns de câteva luni. Nu regret. Tot Brancu, tot mama lui Mitoşeru, tot viaţa secretă a Narcisei, ba chiar şi Sorin Ovidiu Bălan e acolo (anchetatorul tv moştenit de la OTV via Ştefan Gheorghiu). Nici la Euforia Style nu m-am uitat de mult timp aşa că nu vă pot nerecomanda nimic. Ştiu că la un moment dat aveau comentarii scurte pe model ApropoTV al lui Moisescu. Adică puneau 10-12 oameni cunoscuţi să comenteze diverse subiecte, apoi ei ciopârţesc declaraţiile şi le lipesc cu doresc.
 

MĂ BUCUR DE SPORT

 
Tenis cu băieţii adunaţi la Paris, handbal fete, fotbal de pe toate meleagurile. Cam asta pot vedea azi. Pe cele trei DigiSport-uri. Pe LookTV mai văd un Fanatik Show moderat de Horia Ivanovici comentând o etapă a 12 a Ligii extrem de zbuciumată.
 

NAŢIONALA DE FOTBAL A CUI?

 
Am văzut conferinţa de presă a lui Burleanu. Categoric acest tip e mult mai antipatic decât putea fi Mircea Sandu şi de 100 ori mai puţin priceput la fotbal. L-a pus pe Iordănescu antrenor. Omul n-a mai lucrat de 10 ani. Era parlamentar, parcă! Ce contează? Dar i-a adus trei secunzi, antrenori fără performanţă reală: Isăilă (dat afară de la Astra), Viorel Moldovan (plecat de la Rapid şi ajuns în grădina federală) şi Ionuţ Badea (liber). Niciunul n-a luat un campionat ca antrenor, n-a ajuns în Europa, n-a rupt gura târgului. De ce să aduci trei domni, altfel simpatici şi buni vorbitori, cînd ai nevoie de eficienţă maximă pe termen scurt, de concepţie modernă şi nouă? Naţionala cui e aceasta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here