SCORPIONS MARCHEAZĂ 50 DE ANI DE CARIERĂ PRINTR-UN NOU ALBUM. Ascultă aici primul single!

0
21

scorpions 50 yearsTrupa germană marchează 50 de ani de carieră printr-un nou album. Formația Scorpions a vorbit despre noul album „Return To Forever” și a publicat un videoclip pentru primul single, „We Built This House”.
 
Klaus Meine a declarat: „Această piesă reprezintă povestea noastră. Noi am construit „casa Scorpions” cărămidă cu cărămidă și de cele mai multe ori nu ne-a fost ușor. Încă de la începutul carierei, când eram la Hanovra și susțineam primele concerte, până în ziua de azi am trecut prin câteva furtuni puternice. Dar casa noastră a rezistat. Oricum, nu a fost tot drumul plin de greutăți. Am avut o mulțime de momente frumoase, vesele. Ne-am bucurat de muzică, am trăit experiențe extraordinare și, cel mai important, am fost răsfățați de fani. Am muncit mult pentru a putea parcurge acest drum, dar suntem recunoscători că am putut trăi acest vis și că îl putem trăi în continuare”.
 
La rândul său, Rudolf Schenker a declarat: „Este remarcabil cum am reușit să trecem peste o perioadă grea pentru muzica rock, hard-rock, heavy-metal… Au fost niște ani în care muzica noastră ieșise complet din modă. Când ne-a lovit „valul” grunge am plecat în Asia în căutarea unei piețe noi, așa am reușit să câștigăm fani noi și să supraviețuim „cutremurului” din industria muzicală”.
 

 
sursa: Classic Rock Magazine

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here