
Am auzit că unii fac „mese private” la restaurant, găsesc „soluții”, a declarat, miercuri seara, la Digi24, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Noi întotdeauna încercăm să găsim „soluții” și aceste „soluții”, uneori, duc la răspândirea bolii și duc la infectare, a avertizat Raed Arafat.
În mod normal, în acest moment restaurantele nu au voie să funcționeze în interior decât cu maximum 20 de persoane, în cadrul unor evenimente private.
Proprietarii de localuri – îndeosebi cei cu spaţii generoase – aşteaptă cu nerăbdare redeschiderea restaurantelor, ca să poată organiza evenimente mai mari. Acum sunt nevoiți să lucreze la mai puțin de jumătate din capacitate. Însă deocamdată, pare că suntem mai aproape de noi restricții decât de o nouă relaxare.
Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/scenariu-se-poate-organiza-la-restaurant-o-petrecere-cu-100-de-persoane-reportaj-cu-camera-ascunsa-este-si-aer-conditionat-1335378
- Mesaj virulent al lui George Simion către cei care i se opun: „Ce mă fac eu cu voi din 19 mai? Individual, nu în grup”. Nominalizează HotNews, G4Media și personalități publice - mai 12, 2025
- TOP SONGS WITH HEART / CORAZON / CUORE / COEUR / HERZ / INIMĂ IN THE TITLE. VOTEAZĂ CEL MULT 20! - mai 12, 2025
- Foc de P.A.E cu Andrei Partoș – editia 862. V-ați certat cu prietenii / familia din cauza alegerilor? (8.05.2025) - mai 11, 2025