Klaus Iohannis: Și eu îmi doresc să revenim la normalitate. Sănătatea noastră depinde de conștiința fiecăruia

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
946

Președintele Klaus Iohannis a făcut joi două apeluri, unul la politicieni și unul la cetățeni, în ziua în care a fost anunțat un nou record negativ al cazurilor de coronavirus. „Virusul e real, nu are culoare politică, nu dispare prin lege, de aceea fac un apel la Parlament să adopte urgent cadrul legal de care este nevoie”, a spus Klaus Iohannis, care le-a transmis cetățenilor să respecte măsurile de protecție pentru a putea reveni cât mai repede la normalitate.

De asemenea, președintele a anunțat că a transmis Parlamentului informarea privind măsurile luate în cele două luni de stare de urgență. În documentul trimis legislativului președintele a prezentat și un set de măsuri care trebuie luate pentru a fi evitate problemele întâmpinate. Una dintre marile probleme identificate de președinte a fost  lipsa unei legislații coerente și bine gândite. Totodată, Klaus Iohannis a criticat lipsa stocurilor de la începutul pandemiei.

Declarația președintelui Klaus Iohannis:

„Am transmis astăzi Parlamentului informarea privind starea de urgență instituită prin cele două decrete din martie și aprilie. Documentul prezintă acțiunile și inițiativele pe care le-am avut pentru limitarea efectelor pandemiei.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-si-eu-imi-doresc-sa-revenim-la-normalitate-sanatatea-noastra-depinde-de-constiinta-fiecaruia-1335569

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here