SHOW CASE THE TWANG-O-MATICS LA CLUBUL TARANULU (14.09.2017)

0
16

Twang O Matics 14 septembrieJoi, 14 septembrie, de la ora 20.30, primitoarea locatie de la Clubul Taranului va da ocazia publicului bucurestean  sa cunoasca una dintre  cele mai prolifice si mai energetice  trupe norvegiene: The Twang-o-Matics.
In mod cert, show case-ul organizat de Prom’Art Creative cu sprijinul Hand2Hand (Asociatia norvegiana care deruleaza programe umanitare si educationale  in Romania de peste 20 de ani ) va face remarcat  stilul inconfudabil pe care si l-au creat cei 3 componenti ( Olle Hov – percutii, Steinmar Nielsen – contrabass si Nils Tempo – chitara) aproape instantaneu, de la prima intalnire si primele repetitii.
Un amestec  de ritmuri si teme muzicale pe cat de original, pe atat de coplesitor si de contagios aduce acest fabulos grup instrumental de la primele acorduri.
Cocktailul de sunete   surprinzator si antrenant  ne poarta imaginatia  cand pe surful de pe crestele valurilor sau  in praful   infruntarilor  western,  cand in exotice insule sau metropole agitate.
Dincolo  de inventivitatea  muzicala , cei 3 componenti ai grupului (in egala masura compozitori si orchestratori ai pieselor) sunt si charismatici performeri.
Nu trebuie decat sa va faceti rezervare din timp pentru un eveniment despre care veti avea ce povesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here