Smokie in concert la Sala Polivalenta pe 5 Decembrie

0
34

Smokie 5 decembrieDe la “The Yen” la “The Sphynx”, “Essence”, “The Four Corners”, si multe alte denumiri pana si-au gasit cu adevarat numele care sa-i defineasca atat ca trupa, cat si ca persoalitate: Smokie. Au avut nevoie de mai bine de 10 ani pentru a se forma si pentru a castiga increderea ca pot cuceri lumea.
Abia in anul 1975, cand au lansat cel de-al doilea album, “Changing all the time”, Smokie pornesc in primul lor turneu, cu noul nume si cu increderea ca vor ajunge sa cucereasca foarte multe inimi. „If You Think You Know How to Love Me„, primul single de pe album, a devenit in scurt timp hit in multe tari din Europa, ocupand locul 3 in UK Singles Chart. Iar de aici a inceput succesul, nebunia atat de frumosa si de speciala care a ramas pana astazi: Smokie.
Timbrul inconfundabil al lui Chris Norman, solistul formatiei a facut furori in intreaga lume. Pana cand acesta hotarat ca poate sustine o cariera solo si a parasit formatia. Inlocuit de Alan Barton, dupa lansarea a doua albume care contineau hit-uri vechi, reorchestrate, care insa nu au avut succes, Smokie revine in forta cand nimeni nu se mai astepta. Surpriza era data de o noua reinterpretare, un duet alaturi de controversatul comediant  Roy Chubby Brown a piesei “Living Next Door To Alice (Who the F**k is Alice)” . Iar de aici a inceput o noua perioada fulminanta pentru membrii trupei. In scurt timp piesa a ajuns numarul 1 in topul UK.
Moartea lui Burton il aduce in formatie pe Mike Craft, prieten bun al baietilor. Alaturi de Craft, Smokie lanseaza doua noi albume, The World and Elsewhere si Light a Candle — The Christmas Album.
Abia in 2010, Smokie reuseste sa revina in atentia publicului cu albumul “Take a Minute”, urcand in numeroase topuri muzicale cu piesa “Sally’s Song (The Legacy goes on)”, o continuare a povestii incepute cu ani in urma prin “Living next door to Alice”.
Smokie nu este doar o formatie, o trupa cu vechime in industria muzicala. Smokie este istorie, este legenda. Desi ar putea fi considerati “vechi” ei raman mereu actuali intrucat fiecare generatie cunoaste cel putin 3 piese din repertoriul lor. Iar acest lucru le confera eternitatea.
Pe 5 Decembrie, Smokie vin in Romania!!! Vom avea bucuria sa-i auzim live, sa fredonam alaturi de ei piese atat de indragite, sa strigam cu toata puterea “Who The F**k is Alice”. Pe 5 Decembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti va rasuna de legenda, de istorie, de iubire, de muzica adevarata!
In deschidere vor fi prietenii de la Compact cu Paul Ciuci, cu o istorie la fel de interesanta, cu hit-uri pe care le cunoaste oricine, indiferent de generatie.
Ne vom bucura de o seara speciala, de un concert memorabil, de doua trupe magnifice, care cu siguranta vor reusi sa ne mangaie sufletele.
Biletele s-au pus in deja in vanzare doar in reteaua Bilete.ro. Faceti-va un cadou de Mos Nicolae, voua si celor dragi!
Preturile biletelor, in functie de categorie, sunt urmatoarele:

  PRICE (lei)
Golden VIP 275,00
VIP 220,00
Categoria 1 175,00
Categoria 2 100,00
Categoria 3 75,00

 
Doar pe 5 Decembrie, Smokie, in concert in Romania, la Sala Polivalenta din Bucuresti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here