Show-ul „Te cunosc de undeva!“ revine la Antena 1: cine sunt vedetele feminine care au acceptat provocarea

0
400

Carmen Simionescu a
Carmen Simionescu FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

Articol preluat din Adevărul
Andreea Antonescu, Viorica şi Marguerita din Clejani, Carmen Simionescu şi Tania Popa sunt vedetele feminine care au acceptat provocările pregătite de ruleta personajelor, în cel de-al optulea sezon al show-ului.
„Îmi doream foarte tare să particip la acest show şi iată că mi s-a împlinit dorinţa. Pentru mine, ca actriţă, «Te cunosc de undeva!» este o provocare extraordinară, care îmi oferă posibilitatea să pun în valoare tot ce am învăţat până acum“, spune Tania Popa.
La fel de dornică să participe la „Te cunosc de undeva!“ s-a arătat şi Carmen Simionescu: „M-am bucurat enorm când am primit această propunere, pentru că îmi doream de mult timp să vin la această emisiune. O dată începute filmările, am realizat că nu e un show atât de uşor pe cât pare.“ Fiica lui Adrian Minune mai spune că tatăl său a sfătuit-o să încerce să se îndrăgostească de fiecare personaj pe care-l va avea de interpretat şi să găsească acele caracteristici care-i plac pentru fiecare dintre ele.
 
„Te cunosc de undeva!“, show-ul transformărilor, revine în această toamnă, la Antena 1, cu sezonul al optulea şi cu noi concurenţi.
sursa: Adevărul
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here