ŞI TOTUŞI STEAUA! 28.05.

0
33

steaua-campioanaTrebuie să recunosc că nu s-a gândit nimeni că Oţelul bate la Tg. Mureş! Galaţiul e surpriza plăcută a finalului de campionat. A bătut primele două clasate şi a arătat caracter. A retrogradat, dar merita un loc mai sus şi muuult RESPECT! Steaua a arătat ca o echipă fără busolă, fără lider, fără soluţii. A alergat mult, a încercat, dar mi s-a părut impotentă în faţa porţii. O echipă sleită, care nici n-a avut energie să se bucure ca lumea pentru titlu! După cele 13 puncte avans era greu să anticipeze cineva un astfel de final. Este echipa care a jucat cel mai mult în acest sezon şi care probabil va lua şi Cupa României. Gâlcă şi echipa merită felicitări, dar noi, iubitorii de fotbal, merităm fotbal mai bun! Mult mai bun! M-am speriat când l-am văzut pe Becali la Iaşi. S-a văzut că el inhibă echipa. Nu i-a inhibat şi pe oţelari, aşa că a ieşit bine în final! Tg. Mureş a avut finalul de campionat mai slab, dar locul doi e fantastic pentru o echipă nou promovată!
Îndrăznesc să afirm că mă bucur pentru Steaua şi suporterii ei adevăraţi, nu cei care au părăsit-o la greu! Cei care o critică  fără răutate, o şi iubesc.
 
P.S. Pentru cei care rulează vorbe inutile e de reţinut ce a spus N Doye (pe şapca lui scria FUCK spre bucuria CNA).  Nu există câştigătoare morală. Ori ai luat, ori nu primul loc.  Fireşte că n-au lipsit înţepăturile steliştilor către N Doye!
PS2 Ilie Dumitrescu a subliniat ceva esenţial. În acest campionat Steaua a pierdut 7 jucători importanţi: Gardoş, Piovacari, Bourceanu, Keseru, Sânmărtean, Pintilii, Szukala. Aş adăuga şi numele Tătăruşanu, plecat la finalul sezonului trecut! În plus a avut patron la puşcărie.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here