Silvia Dumitrescu, Virgil Popescu, Vlad Buşcă la Psihologul muzical (ediţia 686 – 21.11.2015) – AUDIO

0
106

Silvia Dumitrescu si Virgil Popescu la Radio Romania 2015
Silvia Dumitrescu si Virgil Popescu la Radio Romania 2015

Am avut trei părţi diferite. Am avut record de mesaje (aproape 750 pe paginile noastre, dar şi pe cele ale invitaţilor). Premierele absolute cu Altar (Să vină un înger) şi Adi Manolovici (Eroii nu mor doar odată) dedicate victimelor din 30 octombrie (Clubul Colectiv) au fost urmate de invitatul Vlad Buşcă, un supravieţuitor implicat în fenomenul rock. Lucrează la Universal, dar a cântat în trupe ca Abigail, iar mai recent în Lost. Ne-a spus câte ceva despre cele trăite în acea noapte de groază, despre materialele muzicale promovate, despre dificultăţile întâmpinate de trupele tinere de rock precum Goodbye To Gravity, Up To Eleven şi altele, care, totuşi, au reuşit să ajungă la case de discuri majore. Au sosit multe întrebări pentru el, aşa că va reveni trimestrial cu informaţii.
 
 
Vlad Busca (Universal Music Romania)
Vlad Busca (Universal Music Romania)

Albumul „Fiorul iubirii” a fost prezentat parţial în emisiune în luna mai 2015 când ne-a vizitat Virgil Popescu. Acum a venit împreună cu solista Silvia Dumitrescu, au comentat, au povestit despre piesele de pe album, despre munca de studio. Eurostar a editat CD-ul în urmă cu o lună. Versurile sunt semnate de George Topârceanu, de regretatul George Popovici, Dumitru Popescu Chiselet, iar piesa titulară îi aparţine integral lui Virgil Popescu! Au fost  şi piese propuse de musafiri cu Michael Jackson, Gente de Zona cu Marc Anthony, Ovi, Nicu Alifantis, A.G. Weinberger ş.a. Veţi avea parte de o atmosferă tonică, pozitivă.
Partea a treia include două Topuri Sentimentale.
Unul, restant, cu Tony Christie care a fost câştigat de 1. Sweet September, 2. I Did What I Did For Maria, 2. Is This The Way To Amarillo, 3. Don’ t Go Down To Reno.
Chris de Burgh a concertat pe 19 noiembrie la Bucureşti, pe 21 a avut Top Sentimental la noi. 1. The Lady In Red, 2. A Woman’s Heart, 3. Missing You.
Au mai fost Cristian Popescu (premieră absolută cu o piesă semnată de Dumitru Lupu), Lucio Dalla, Kempes, Buddy Guy şi alţii.
Audio:

 
Selecţia mesajelor (aproximativ 750 mesaje):
Silvia Dumitrescu Fiorul iubirii
Silvia Dumitrescu Fiorul iubirii

Diana, Bologna: Ciao amici! Sper că sunteţi bine!
Amalia, Buc: Emisiunea dvs mă face să mă simt mai bine… Suport mai uşor febra şi gripa!
Arici Ţepos: Bun venit Vlad! Eu am o întrebare directă: ce face concret Universal Music pentru trupele acestea de genul Goodbye To Gravity? Le faceţi videoclipuri, le organizaţi conferinţe de presă? concret, cum se implică Universal în promovarea unor astfel de trupe?
Ada Olivia, 17 ani, Buc: David Bisbal este la Universal şi nu am văzut albumul lui nou, Tu Y Yo, pe piaţă!! Nu îl ascultăm la radio deşi ar putea intra pe toate posturile private! De ce se întâmplă asta?? De ce nu sunt promovate albumele lansate şi de artiştii noştri şi de artiştii internaţionali! Eu am primit albumul lui Bisbal din Spania!
Teddi, Londra: Trebuie neapărat să mai vii dragă Vlad! Sunt foarte multe de discutat! Eu, ca simplu iubitor de muzică, nu sunt mulţumit de promovarea pentru hard n heavy! Faptul că în România nu există o industrie muzicală pe bune, este şi din vina caselor de discuri! Fiecare trebuie să îşi asume partea de vină!
Iria Gonzo Buna seara! Ma bucura nespus de mult invitatul dumneavoastra si desigur subiectul atins in noaptea aceasta. Sunt alaturi de voi! O intrebare pentru invitat: care crede el ca va fi efectul incidentului din clubul Colectiv asupra scenei rock viitoare, mai exact asupra frecventei concertelor si modului in care acestea se vor tine?
Sabina: Susţin cele spuse de Maria. Universal poate re-edita single-ul „I’m Throwing My Arms Around Paris”, măcar aşa am avea şansa să îl auzim la posturile de radio din România şi poate am găsi albumul în magazine! O casă de discuri serioasă nu stă cu mâinile în sân când se întâmplă o tragedie!
Lavinia Ban: Sunt şi eu alături de voi! Silvia mai este dedicată activităţii pedagogice?
Silviu Podea excelenţa nu se dezminte , cu fiori sau fără… felicitări îmi place! vă ascult cu plăcere!
Mircea Ioan Nicolau 8 septembrie 1989 a fost ziua cand am auzit cu totii prima oara „Dansul”, la cea de-a III-a editie a Festivalului De Muzica de Dans de la Costinesti…
Christian Tian Buna seara Silvia Dumitrescu ! sunt bucuros ca esti in studioul Psihologului muzical ! felicitari pentru noul album . superb !! felucitari si d. lui Virgil Popescu !
Cristian Popescu DIN NOU ANDREI NU SE DEZMINTE SI NE SURPRINDE CU INVITATI DE MARCA : SILVIA DUMITRESCU SI INSTRUMENISTUL SI COMPOZITORUL VIRGIL POPESCU . VA IMBRATISEZ PE TOTI SI VA DORESC MULT SUCCES DE FAPT CARE ESTE ASIGURAT PRIN VALOAREA VOASTRA .
Lucian Teofil Boar Salutari Silviei , lui Virgil si tie Andrei , emisiune frumoasa, va asculam in masina, venim de la Alba Iulia spre Bucuresti. Teo Boar si Vlady Cnejevici
Teddi, Londra: La Londra este ora 00.00. Vă asigur că nu dorm nici când în Anglia e ora 5.00 iar în România este ora 7.00… asta pentru că adrenalina oferită de Psihologul muzical este foarte puternică!
Ana, Roma: Sper că Silvia glumeşte! Nu doarme nimeni când este Psihologul muzical.
Simona, metalfan: Sunt tristă… Silvia a uitat câte mesaje au fost data trecută când a venit cu Florin Ochescu… altfel nu ar fi spus că doarme lumea după ora 1.00….
Sufletel Val Nu dormim! treazaaaaa si incantata pentru muzica minunata pe care ne-o oferiti! Doamna Silvia si Domnul Virgil, doi artisti iubiti! Domnule Andrei, un DOMN al radioului! MULTUMIRI SI RESPECT! Valentina Paraschiv
Ana Meowie Nici la Buhuși nu se doarme! Mulțumesc ca îmi faceți noaptea mai frumoasă.
Virgil Popescu
Virgil Popescu

Traian: Jorge a fost printre puţinii din generaţia tânără care a cântat bine. Restul au fost o dezamăgire: Connect-R, Velea, Smiley… ăştia şi-au bătut joc de şlagărele lui Cotabiţă! N-am huiduit din respect pentru Cotabiţă care era în sală, dar o meritau!
DioVasco: Italienii au desfiinţat-o pe Gianna Nannini pentru că a falsat la Sanremo în recital. Smiley, Antonia, Velea, Connect-R şi (spre surprinderea mea!) chiar şi Delia au fost în „bălării” la Gala Chapeau. M-am uitat şi eu pe Youtube şi încă mă dor urechile! Meritau să fie desfiinţaţi de presa română!
Mişu Ionescu: Vreau şi eu o invitaţie la Dulce Pontes şi o piesă interpretată de ea! Mulţumesc!
Kiki Dee: Aş vrea să-l întreb pe Virgil Popescu ce părere are despre John McLaughlin? Dar Mike Stern? L-am văzut pe Mike Stern la Bucureşti şi am fost impresionată!
Patricia Miner Sambora, Sao Paolo, Brazilia: Bun găsit prieteni! Acum m-am întors de la concert! A fost bestial! Datorită dvs am decis să îmi cumpăr bilet la acest concert pentru că aţi difuzat piesele lui în emisiune şi mi-au plăcut! Mă bucur mult că am fost şi am fost surprinsă să văd un public vulcanic, numeros! Au fost 22.000 de oameni! Felicitări invitaţilor!
Patricia, Brazilia: Da, iertaţi-mă, euforia. Am uitat să spun unde am fost. La Morrissey, v-aţi amintit bine. 🙂
Teddi, Londra: Nici mie nu-mi place „cititoarea de Wikipedia” din juriul TCDU! :))))
Gheorghe Luca la mine, la ora aceasta, nu merge RRA online!
Maria Bana Felicitari pentru emisiunile frumoase si pentru ca imi faceti noptile de vineri frumoase ! Respect domnule pshiholog!
Mirela, Milano: Mulţumesc pentru Lucio Dalla!
Teddi, Londra: Le-am cumpărat bunicilor mei două bilete la concertul lui Aznavour. Ei au pensie de 9 milioane, nu şi-ar fi permis să meargă. Este foarte scump! Apropo de asta a cântat şi în Londra şi a fost sold-out, dar nivelul de trai este altul aici.
Oana: Din păcate, David Bowie nu (mai) înseamnă nimic pentru generaţia de 20-30 de ani! A ales să se retragă, nu a mai dat interviuri, a lipsit mult timp din prim plan. Dar cred că s-ar găsi, chiar şi aşa, 4.000 de snobi care să umple sala. Pentru că e cool! 🙂 În plus, el nu i-ar „agresa” cu imagini violente sau mesaje sociale! :)))
Mihail Turturică: Foarte frumoasa piesa lui Cristian Popescu.
Veronica, Cluj: Eu am obosit de când tot spun că îmi doresc să vină Van Morrison în România… Am scris mai multor organizatori dar mi s-a spus că nu e de interes… 🙁 Dar eu zic că se poate… Până la urmă nici Peter Hammill nu e foarte cunoscut… şi totuşi a venit.
Patricia Miner Sambora: Da, eu mă bucuram şi vă mulţumeam! Chiar a fost frumos! Şi am devenit vegetariană! Şi a cântat şi pentru Franţa, I’m Throwing My Arms Around Paris! Vorbesc serios când spun că fără emisiunea dvs eu nu aş fi descoperit acest artist!
 
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here