SIMONA SE ANTRENEAZĂ, FIREA FACE MEDICINĂ, A1 ARE CĂPRIȚĂ.

0
106

Simona Halep a pierdut primul set cu Krejcikova, fără drept la replică: 3-6. Multe greșeli neforțate. Comentatorii (DigiSport2) au găsit explicațiile clasice: oboseală după cele două meciuri jucate până azi, unele dureri, căldura, vântul, etc. Setul doi a pornit ceva mai bine. La 3-1 a greșit iar în serie. 3-2 și a servit cehoaica. Simona a făcut un ghem foarte bun și a făcut break: 4-2. Opt duble greșeli la servă.Apoi un as. 5-3…cehoaica e foarte eficientă la servă. După patru mingi de set pentru Simona, a ajuns la 5-4…5-5…6-5 după un ghem muncit. Apoi Simona a cerut un medic…dar mai întâi a terminat setul cu 7-5. T.O. medical. Din păcate din comentariul nu aflăm nimic privind starea, execuțiile, șansele… 0-2 în decisiv după multe greșeli neforțate iar. Pe Simona o deranjează ceva cervical sau la brațul drept…La 2-2 aud exprimări de genul cum ar fi fost dacă intra…Alexandra Dulgheru e mai curând amică, decât comentatoare. 3-2 pentru Simona…A ajuns la 5-2 și urmare a numeroaselor greșeli ale adversarei. Ambele au obosit. 2 ore și 5 minute  contează. Nasol era să vorbești de oboseală în primul set. Victorie cu 6-2 în decisiv!

*Rar am văzut ratări ca ale brazilianului Neymar (PSG) în partida cu Atalanta. Toate situațiile le-a creat singur. Echipa lui, condusă cu 1-0, a câștigat cu goluri înscrise după min 90. Un 2-1 muncit și aproape nesperat. (12.08 la DigiSport).

*Firea are ședință la Primărie (13.08).  Face propuneri din domeniul sănătății. Stimulează foștii bolnavi de Covid cu bani, tichete, să doneze plasmă. Critică guvernul că n-a făcut nimic în acest sens. Poate are dreptate. Stimulează doamnele cu tumori maligne la sâni, cu bani pentru tratament, investigații. Nu vrea să influențeze campania electorală astfel de gesturi. Putea să facă asta și acum 3 luni, cred. Nu mai sunt probleme cu finanțele primăriei? Și dacă tot nu vrea politizare și campanie, de ce văd eu așa ceva pe B1TV. Că doar nu se transmit toate ședințele de Consiliu.

Orban a anunțat că alegerile vor avea loc pe 27 septembrie. A expus și măsurile de siguranță propuse de guvern. Cu mască obligatoriu. Pliante împărțite de persoane cu mănuși. Mini-mitinguri de 50 de persoane.Scena mare ca să stea distanțate persoanele vorbitoare la microfon. N-aș spune că s-au gândit la toate situațiile.

*Băsescu la Tudor Mușat  pe 11.08. E puțin mai trist, mai vag optimist, vorbește despre ”rezultat onorabil”, despre faptul că în cazul unui succes la Primărie, va renunța la avantajele de europarlamentar. Cum îl aud a treia oară afirmând așa ceva, mă face să cred că nu-i încântat de perspectivă. El a sperat până azi că negocierile cu PNL vor fi pozitive.N-a ieșit. Acum vorbește despre PMP, dar și-ar dori un PDL renăscut. Nu cred că va ține niciuna. Dialogul s-a întrerupt și nu s-a mai reluat  pentru că vorbea L. Orban undeva, răspundea întrebărilor ziariștilor. Ciudat e că Mușat n-a dat nicio explicație telespectatorilor. Adică se poate dedice că TB s-a supărat și a renunțat. Așteptase 25-30 de minue.* Orban susținea că nu pot deschide restaurantele, pentru că există risc epidemiolog. Doar dacă se respectă regulile de igienă. Orban a precizat că guvernul e în război cu infracționalitatea.  Ce noutate! Oricum nu s-a văzut. Justiția are vreo legătură cu Guvernul?*

La A3 continuă parodiile de emisiuni-dezbatere. Madam Porumbel (agresivă mereu) era cu unul Cristescu (actual PSD, traseist nervos și obraznic, care a spus totuși ceva pertinent, adică cineva din PMP deține drepturile asupra numelui PDL), B. Chireac cu superioritatea lui de neegalat (el crede că alocația mărește natalitatea), iar victimă sigură este plăpândul Popescu de la PNL care nu face față discuției despre dublarea alocației, dar nici altora. Țineți alegeri locale cu 2000 de infectați pe zi? Aflu că Elena Udrea îi face galerie pe FB lui Băsescu(ironizează Porumbel). Udrea ar putea să se abțină de la viața politică în general forever.

Dan Cristian Popescu va candida pentru PSD, deși era la PNL până acum câteva zile.A ajuns la B1TV alături de  Ioana Constantin de la PMP (candidată la sector 1).DC Popescu a luat cu el peste 20 de peneliști din primărie. Toți mutați la PSD. E clar că PNL le are cu managementul politic de nu mai poate!

Adr. Moraru e foarte acid și incapabil să devină nici vag simpatic. Mihai Neamțu era și el în studio. Romașcanu de la PSD s-a contrat cu toți cei din studio, inclusiv cu Mânăstire. Rar am văzut atâtea personaje inapte pentru dialog, la un loc. Pesedistul susține că nu știe ce  făcut Băsescu la Primărie în 2000.Neamțu i-a dat o listă, dar nu cred că-l interesa. Oricum nu contează ce a fost acum 16-20 de ani.

Adr. Moraru s-a mutat la Oreste (Realitatea Plus).Moraru vrea să-l învingă pe Negoiță de la 3. Mai erau Cristian Diaconescu, Dan Bucura, C. Rudnițchi. Oreste zice că se înscrie și Florin Călinescu în lupta la Primărie. Discursul lui Oreste dă senzația că PSD a pierdut deja alegerile. Nu cred că e așa de simplu. Cum scăpăm de blestemul Ciuma roșie? Așa scria pe ecran.Diaconescu a povestit cum am devenit noi pro-occidentali, dar nu toți! De ce a votat electoratul bucureștean PSD-ul așa de des? Oreste are întrebări mai lungi decât orice răspuns posibil. Au apărut candidați no-name, sau fără pic de istorie în administrație sau politică.

Dr. Virgil Păunescu la Digi24 a vorbit despre vaccinul creat de el și echipa sa. A înregistrat primul vaccin. Virusul este extrem de instabil, se poate modifica oricând, așa că vaccinul eventual devine invalid. Între timp Președintele Putin s-a lăudat că Rusia are vaccinul. O să dureze mult până când lumea va căpăta încredere în astfel de descoperiri.

CĂPRIȚA CLEOPATRA

Am nimerit puțin la Răzvan și Dani (13.08). A venit o doamnă în ținută folclorică însoțită de o căpriță austriacă, specială, care nu are coarne. Cei doi n-au reușit să lege nimic, pentru că frumoasa Cleopatra (capra) circula de colo-colo. Apoi au suflat în cimpoaie. N-am aflat ce face stăpâna Mariana. Presupun, după ținută, că a cântat ceva înainte. Băieții s-au gândit la un test de inteligență cu o capră de 4 luni. Aici am abandonat! Prea dificil divertismentul ăsta la Antena 1.

DINAMO S-A VÂNDUT

Așa scrie la ceas de seară la DigiSport1 pe ecran (13.08). V. Moraru are momente de blanc, de ăăăă-uri, nu știe ce să spună, probabil caută răspunsuri pe telefon, îi suflă unul în cască…a fost chinuitor. A zis ceva de Simona (cum că vedem un interviu cu ea), a sărit la Cosmin Contra, care ar veni iar la Dinamo, dar nu se știe, a intervenit și unicul Decebal care crede că suporterii trebuie să participe la negocieri, apoi a fost rugat Ilie să spună ceva despre PSG. Un ghiveci, fugă de idei, derută totală. Important e că Dinamo are patroni noi, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here