Sindicatul din Poliţie dă în judecată trupa Paraziţii pentru versurile calomnioase ale cântecului „Antimiliţie“

Articol preluat din Adevărul

0
73
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

E un subiect pe care îl putem dezbate. Puteți asculta pe Youtube și cântecul. Era o vreme când rapperii erau mai inteligenți, când puteau transmite un mesaj dur fără atâtea înjurături. Dacă atâta poate hip-hop-ul românesc, atunci e grav.

Aveți mai jos textul articolului din Adevărul:

Preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a anunţat recent că va da în judecată Paraziţii pentru „mesajul ofensator“ la adresa poliţiştilor din România din noua piesă a trupei, „Antimiliţie“, potrivit romaniatv.net.

„Trebuie să avem judecători pricepuţi la cântat. Sindicatul va da în judecată trupa pentru melodia aia. Nu se poate aşa ceva într-o ţară democrată“, a declarat Iulian Surugiu la postul România TV.

De asemenea, potrivit Mediafax, preşedintele SNAP a declarat că va merge la tribunal chiar săptămâna viitoare: „La Tribunalul Municipiului Bucureşti îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult.“

Iulian Surugiu e de părere că trupa Paraziţii a exagerat de această dată, pentru că înjură şi familiile poliţiştilor: „Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii.“
(…)

Preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a anunţat recent că va da în judecată Paraziţii, iar acum a declarat la Pro TV că avocaţii lucrează la cererea de chemare în judecată pentru calomnie, defăimare şi jigniri la adresa poliţiştilor. Astfel, vor să primească scuze public, dar şi 100 de mii de euro daune morale din partea trupei.

„Banii or să fie folosiţi de copiii cu probleme. Au depăşit orice graniţă de liberă exprimare. În democraţie, nu trebuie să uităm că nu trebuie să deranjăm pe nimeni“, a adăugat Iulian Surugiu, potrivit protv.ro.

„O mizerie mai mare nu se poate. Şi noi considerăm că este o bătaie de joc la adresa tuturor poliţiştilor. E adevărat că avem şi noi poliţiştii noştri, cu ghilimelele de rigoare, noi am zis de atâtea ori că avem poliţişti corupţi, poliţişti care nu ştiu să vorbească, să pună problema, dar asta nu înseamnă că îţi poţi permite să jigneşti 60.000 de oameni şi familiile lor“, a adăugat preşedintele SNAP.

Puteți citi articolul în întregime aici:

https://adevarul.ro/entertainment/muzica/ce-suma-cere-sindicatul-politie-daune-morale-partea-trupei-parazitii-acuza-calomnie-jigniri-1_5d09f3e4892c0bb0c68ace7a/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here