Skrillex concertează pentru prima dată în România pe 1 Mai

0
36

Skrillex 1 MaiSonny Moore, cunoscut publicului larg drept Skrillex, va concerta pentru prima dată în România, pe data de 1 mai, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia.
Cunoscut pentru cele şase premii Grammy, producţii pentru artişti precum Lady Gaga, La Roux şi Bruno Mars, capul de afiş a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreţ şi compozitor, Skrillex are peste zece milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstep-ul şi modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass şi speed garage până la techno, explică organizatorii.
 
 
Startul în cariera solo i l-a dat piesa „My Name is Skrillex“, a urmat o altă compoziţie, „Scary Monsters and Nice Sprites“, ştiută în rândul cunoscătorilor de EDM (Electronic Music Dance), iar apoi „More Monsters and Sprites“. În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la cinci premii Grammy, incluzând o nominalizare pentru Best New Artist, fiind premiat pentru Best Dance/Electronica Album, Best Dance Recording şi Best Remixed Recording Non-Classical, în acelaşi an fiind numit de către MTV artistul Electronic Dance Music al anului.
 
 
Biletele pentru concert pot fi achiziţionate la preţul promoţional de 45 de lei (500 de tichete), de pe bilete.ro, iar în ziua evenimentului, de la intrarea, cu 70 de lei.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here